HTC TyTN - problém s Internetm přes WiFi

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
Gordy
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

HTC TyTN - problém s Internetm přes WiFi

Post by Gordy »

Zdravim.
Pořídil jsem si HTC TyTN a mám menší problém s připojením na net... Situace je asi tak: Na hlavním routeru mi běží dhcp server, na kterém mam položku pro udělení IP adresy TyTNu... Z routeru mam vedený net domu, kde ho přijímá apčko... Na apčko je přpojený switchík, do něj dva compy a APčko. APčko má IP 192.168.9.3, TyTN dostává adresu 192.168.9.13. Když na TyTNu spustim wifi, tak najdu síťku Home_NET, připojím se do ní, všechno proběhne bez problémů. Když se v TyTNu kouknu na ip, tak mám tu, kterou jsem si zadal v dhcp - 192.168.9.13 - tzn. že přístroj se sítí komunikuje... Na apčku i na routeru najdu zařízení bez problémů, je připojené do sítě. Ovšem na TyTNu se na net vůbec nedostanu - nepřipojí se mi qip, nespojí se skype, nenačtou se stránky... použil jsem PocketPinger a zjistil jsem, že se z TyTNa pingnu pouze na něj samotného - na adresu 9.13 ... nikam jinam se nedostanu... Ping mi odpoví Error: invalid host :( Dokázal by mi někdo pomoct?
Přikládam screeny, kde je vidět všechno nastavení... je tam také dobře vidět, že dostanu dhcp nastavení od hlavního routeru, který je až za dvěma apčky... takže jsem v síti, ale nikam se nedostanu... fakt to nechápu :(

Image Image Image Image Image

Image Image
Jumper
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC TP2, HTC TyTN II, Samsung Galaxy S3

Post by Jumper »

já bych potřeboval opačný systém, přes TyTN se připojím přes WI-FI k netu, bez problému, ale tento net bych potřeboval dostat přes usb do noťase, zkoušel jsem to přes 3G, to je v pohodě, ale nejde tam někde nastavit tak, aby se to sdílelo z WI-FI?
stano77
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

z pda net cez wifi do pc

Post by stano77 »

na to slusi WMWifiRouter
stano77
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

to iste

Post by stano77 »

inac... na ten prvy odkaz... mam ten isty problem.... kaiser sa do wifi prihlasi.... signal pohoda.... a stranka sa neda zobraziť..... uz som sa na to vykaslal a kupil bloothoth..... a tam mi ide net.... podla mna je chyba niekde v pda... lebo take iste pripojenie som mal na starom HTC Trinity a vsetko islo..... na Kaiserovi ani za......
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”