Po nainstalování pluginu HTC Home se mě v horní liště místo hodin usadila ikona akumulátoru viz. sshot , používám čárový indikátor a chci tam dostat zpátky hodiny ale nemůžu na to přijít jak.
Ikona akumulátoru
-
schyzo
- nováček

- Zařízení: HTC P3300, HTC TyTN II, Qtek 9000
Ikona akumulátoru
Zdravím pánové, prosím poradí někdo?
Po nainstalování pluginu HTC Home se mě v horní liště místo hodin usadila ikona akumulátoru viz. sshot , používám čárový indikátor a chci tam dostat zpátky hodiny ale nemůžu na to přijít jak.
- Attachments
-
- sshot000.JPG (20.42 KiB) Viewed 3397 times
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Jednoduche,staci nainstalovat tento cab,restertovat zarizeni a jsou tam zpet hodiny.Tento cab zmeni v registrech hodnotu na hodiny.
- Attachments
-
- ShowClockOnTaskbar.cab
- (1.1 KiB) Downloaded 145 times
-
schyzo
- nováček

to. uiqjirka, díky za radu, už jsou hodiny zpět ale nevím proč, ty hodiny v liště jdou o minutu později než ty z HTC home ele neni to žádná tragédie. Návod tslanyho je pro mě španělská vesnice, vůbec nevim jak se do registru dostat. Ještě bych měl jednu otázku, jak u Artemise spustit bootloader? Flaschoval jsem WM5 na WM6, rom ofiko HTC, ve Vistě se spustil sám a vše dopadlo ok. Všude jsem četl že je potřeba XP SP2 a bootloader spustit ručně,
mě to s XPečkama vůbec nešlo a s Vistama bez chyb, ani nemám emulátor. nechápu to.
mě to s XPečkama vůbec nešlo a s Vistama bez chyb, ani nemám emulátor. nechápu to.
quick launch
Poradi mi nekdo jak udelat ty dve rady ikonek co je tady na tom obrazku hned pod htc home prosim?
-
schyzo
- nováček

To je Spb plus a Spb diary. http://www.spbsoftwarehouse.com/products/?cz
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Držis POWER+VoiceDial (PTT)+RESET.
Original:
Original:
OT: to je divny, zatim sem potkal lidi co uměj registry, ale flash newiki.xda-developers.com wrote:The bootloader is invoked by pressing down the Power and Voicedialer buttons simultaneously, and using the stylus at the same time to press the RESET button at the left side. Continue pressing the two buttons for a few seconds after pressing and releasing the reset button until the bootloader screen appears
-
schyzo
- nováček

to: Tslany, no nekecám, WM se teprve učím a su z toho jelen, sám jsem tomu nemohl uvěřit, 2 měsíce jsem pročítal fora no a pak jsem to risknul no a je to tam, viz shot. šak sem z toho byl pekně vyklepanej a potom do volete nalil pár vodek. A jak se teda dostanu do těch registrů? ja to fakt nevim. A co říkáš na tu CZ rom na Artemis, http://artemis.win-mobile.cz/ ,myslíš že to stojí za to?
- Attachments
-
- sshot001.jpg (26.85 KiB) Viewed 3204 times
-
- sshot000.jpg (21.35 KiB) Viewed 3205 times