Jsem čerstvým majitelem přístroje HTC TyTN... A zas tolik se v něm ještě neorientuji. Nastavil jsem si synchronizaci s Live.com, a upgradoval jsem na WM6. Potřeboval bych někoho, kdo by mi byl ochoten poradit.... Nejlépe přes ICQ 196775340, nebo MSN [email protected]
Ale teď konkrétně k tomu co mně nejvíce pálí...
Zaprvé bych rád věděl jak se dostanu do něčeho jako Task Manager... Mám pocit že jsem při různém zkoušení zapomněl některé aplikace ukončit delším podržením křížku...
Zadruhé by mně zajímalo, zda jde nějak nastavit synchronizace s Win Vista a Windows Live Mailem (třeba přes nějaký plugin do synchronizačního centra). Synchronizaci s účtem Live.com (kontakty, a emaily) jsem nastavil, ale v Live mailu mám ještě jiné emailové účty, tak bych rád nastavil nějakou synchronizaci.
Třetí věc co mně zajímá je možnost instalace českých Office Mobile 6.1. Při instalaci mi vždy vyhodí chybu, že nastavení jazyka systému v zařízení neodpovídá této jazykové verzi... Ačkoli mám všechno v nastavení systému nastaveno na "Czech". Možná se budu muset spokojit s anglickou verzí... Ale pokud zná někdo nějaký fígl, sem s ním.
Poslední co mně zajímá je možnost lokalizace WM6 na TyTNu... Alespoň toliko, abych mohl psát české znaky na klávesnici.
Pokud bude někdo ochotný, a poradí mi, budu mu moc vděčný