Video: Srovnání prohlížečů Pocket IE a Opera Mini 4

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Video: Srovnání prohlížečů Pocket IE a Opera Mini 4

Post by Jiří Hrma »

Je lepší standardní internetový prohlížeč Pocket Internet Explorer, který je integrován v každém telefonu s Windows Mobile, nebo jeho funkce předčí Opera Mini 4 běžící v Javě? Odpověď na tuto otázku naleznete ve videu serveru PocketNow.com.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XfiGu7v9VfE[/youtube]
MrProchy
nováček
nováček

rychlost

Post by MrProchy »

No myslím, že není úplně fér srovnávat PIE s Operou *MINI*, co se rychlosti týče. Protože Opera MINI ta to tahá přes konverzní server a tudíž stahuje a renderuje mnohem méně dat, která jsou ještě serverem pro ten prohlížeč optimalizována. Férovejší srovnání by bylo se standartní Operou pro PPC.

Ale je na tom hezky vidět jak i MINI má Xkrát lepší interface :)
ZED
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia i8000

nefér?

Post by ZED »

No já myslím že je to úplně fér. To že Opera tahá míň dat tím že se to někde na serveru komprimuje je jen její výhoda a o ty výhody tady jde.
Revin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Nexus S

Post by Revin »

Taky si myslím, že je to fér. Microsoft si taky může udělat nějaký server přes který bude internet explorer tahat informace. Je taky fakt, že by Operu mini mohli udělat i jako samostatnou aplikaci pro WM. Mě se totiž líbí víc, než ta klasická. Ta funkce zoom in, zoom out (kdy vidíte celou stránku) je skvělá
Monk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: ZTE Blade

Post by Monk »

Teraz som si naistaloval tu Opera Mini a neviem sa pripojit ani na jednu stranku.
Len na tie co to ma v Bookmarkoch, skusal som rozne stranky ale proste to vypise error.
Pouziva ju niekdo z vas, viete mi poradit?
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”