Revoluční systém ZenZui (Zumobi) bude k dispozici v prosinci

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Revoluční systém ZenZui (Zumobi) bude k dispozici v prosinci

Post by Jiří Hrma »

Pamatujete si na Microsoft ZenZui? Pokud ne, podívejte se do našeho staršího článku.

Image

ZenZui technologie byla nově přejmenována na Zumobi, což je zkratka slov Zooming Mobile User Interface. Jedná se o aplikaci pro zařízení s operačním systémem Windows Mobile, která umožní daleko snadněji spouštět aplikace. Zumobi by také mělo zajistit snadnější a především interaktivnější prohlížení webových stránek, práci s obrázky a další běžné uživatelské úkony.

[youtube]http://youtube.com/watch?v=r12eUXJNbl8[/youtube]

Další informace o Zumobi naleznete na oficiálních stránkách, testovací betaverze by se měla objevit 14. prosince. Pokud ji chcete také vyzkoušet, přihlaste se do testovacího programu.

Zdroj: MSmobiles
weaslyxx
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

za kolik? :))

Post by weaslyxx »

Mno muze to byt zajimave softwarove rozsireni pda:). Uz sem si zvyk nektere aplikace ovladat jen prstem, ale tohle muze nektere ukony usnadnit...:)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

to urcite ano, sem hodne zvedavy, jak se to MS povede vyladit a tesim se na testovaci betu ;-)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

mho teda nevim jak má tahle aplikace smysl, že by aby každej používal děraver PIE? bo mám odinstalovat HTC Album a používat "klasiku"? Logiku MS prostě nechápu...
OT: stejně si těma aplikacema na ovl. prstem akorát "odvzdušním" dotykovku, takže stejně skoro nepoužívám (už to mám pěkně prohnutý... :cry: )
Tomula
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia Active, Samsung Galaxy Tab 10.1

Post by Tomula »

Tak jsem si teď přes hodinu hrál s tím Zumobi a vážně si nedovedu představit jeho praktické uplatnění. Je to spíš jen taková pěkně vypadající hračka.

Pár mých prvních dojmů:
1) Program je neuvěřitelně pomalý
2) Vlastní přizpůsobení je minimální. Můžete vybírat a měnit weby (jakési speciální aplikace) pouze z omezeného seznamu, který je na sránkách výrobce.
3) Musíte být připojení na internet, takže pokud nemáte datový tarif, tak si připravte peněženku. :wink:
4) Po vzhledové stránce se mi to Zumobi líbí. Ovládání je docela zajímavé a po troše cviku je asi i efektivní a rychlé (v rámci současných výkonnostních možností programu :smt100)

Image Image

Jinak tady je článek o Zumobi, který stojí za přečtení.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”