Ovládání cizího telefonu přes BT

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Ovládání cizího telefonu přes BT

Post by ziminix »

Nevíte někdo, jestli existuje podobný program jako BT Info ( http://k508i.wz.cz/?x=ftp_bt ), díky kterému bych se přes BT napojil na cizí telefon a ovládal ho, či si prohlížel jeho data? Nejlépe přímo pro WM(mám iPAQ 514), protože BT Info pro Javu se mi spustilo a dál jsem se nedostal. Díky.
Dragokazov
nováček
nováček

Post by Dragokazov »

Taky bych něco potřeboval, ale pro ovládání mého druhého telefonu... tak, že bych používal klávesnici TyTNa a znaky se objevovaly na mé K700i... samozřejmě že po spárování ;)
phallus
přispěvatel
přispěvatel

Post by phallus »

Sice to nemá nic společného s tím co chcete, ale program Sniper umožňuje posílání textových vzkazů do ostatních zařízení přez BT, nikdy jsem to nezkoušel, pokud to tak není, tak mě někdo opravte, dík.

Jinak taky by se mi hodilo něco jako BT Info, používal jsem to kdysi dávno na svém siemensu S65
eDrak
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy i9000 S (CyanogenMod 9)

Post by eDrak »

sniper opravdu funguje jednou jsem ho ozkousel na jednom kamosovy ze skoly. pak mam další program bluezard taky dobry
program,ktery pouzivam ze snim je rychlejsi
práce pres Blue. ale podporuje i hacking <umi koporovat data z jineho zarizeni do tveho> ale ten nepouzivam uz mi není davno 12.ale program na prime ovladani zarieni neznam bouzel ale jestli ho najdes tak mi napis taky by se mi hodil.
Post Reply

Return to “Aplikace”