Máte problém s nabíjením u E-TENu? Máme pro vás řešení

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Máte problém s nabíjením u E-TENu? Máme pro vás řešení

Post by Jiří Hrma »

Pokud máte problém s nabíjením vašeho E-TEN Pocket PC, pravděpodobně vás bude zajímat tato úprava, která by měla komplikace s nabíjením pomocí univerzálních adaptérů odstranit.

Problém je v tom, že E-TEN používá na 4. a 5. PINu USB konektoru trochu odlišnou konstrukci, než jaká se běžně používá u klasických miniUSB konektorů. Pomocí tohoto návodu však můžete miniUSB konektor v adaptéru upravit tak, aby bez problémů fungoval i s E-TENy.

Image

Celý článek (ENG) naleznete zde. Veškeré úpravy provádíte na vlastní nebezpečí.
lukowicz
nováček
nováček

Post by lukowicz »

Myslíte že se to může týkat i toho ,že jsem si koupil tady tohle http://www.hshop.cz/drlak-do-auta-vc-na ... o-x500.htm
Řekl bych ale že je to originál,přímo pro tento přístroj.Takže by to asi nemělo dělat.

Problém je v tom že se to normálně nabíjí v autě(svítí červená ledka),po nabití zhasne a bliká zelená.Je to sice stejné jako u nabíjení přes nabíječku nebo přes synchro kabel ale po vytažení z konektoru ,mi přístroj vydrží max. 12 hodin.Po normálním nabití i pár dní.
Nebo mi poradíte reklamaci.?
pirda
nováček
nováček

Post by pirda »

Tak ja mel podobnej pripad.
Nejdriv jsem si koupil univerzalni CL adapter - za cestu Brno - Domašov u Olomouce minus 50%
Pak jsem byl zde na foru ujisten, ze si musim koupit primo pro E-TEN. Na dotaz, zda stacu CL/USB redukce nebo klasicky CL adapter mne bylo sdeleno, ze je to jedno.
Tak jsem si koupil CL/USB redukci a pichnul do toho USB kabel dodavany k M700. Vysledek - Brno - Praha minus 30%

Postupne jsem vse vracel v ramci 14-ti denni moznosti pri zakoupeni na netu a koupil CL adapter pro E-TEN. Výsledek - NABÍJÍ :twisted:

Jako posledni variantu jsem pokladal prave sadu, kterou tady uvadis. Jeste ze to fungovalo jen s adapterem :wink:

Vse jsem kupoval na Cybexu
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”