Pantech C810: Unikátní vysouvák se dvěma klávesnicemi

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Karel Bachura
VIP
VIP

Pantech C810: Unikátní vysouvák se dvěma klávesnicemi

Post by Karel Bachura »

Díky serveru Boy Genius Report máme šanci shlédnout první fotografie smartphonu Pantech C810, který až tak moc neoslní hardwarovou výbavou, která dle prvních očekávání bude průměrná, ale především zaujme unikátním systémem vysouvání klávesnice (klávesnic).

Pokud totiž telefon otevřete směrem nahoru, naskytne se vám pohled na klasickou numerickou klávesnici…

Image

…ale pokud ho otevřete směrem do boku, budete mít přístup k plnohodnotné qwerty klávesnici, což může znamenat revoluci pro ty, kteří se nemohou rozhodnout jestli smartphone pouze s numerickou, nebo pouze s qwerty klávesnicí.

Image

Když k této zajímavé konstrukci navíc přidáte operační systém Windows Mobile 6 Standard, podporu 3G sítí, slot na microSD kartu a předpokládanou cenu okolo $250, může z toho být slušný adept na váš nový smartphone.

zdroj: boygeniusreport.com
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Post by RDT »

Wow, takže Vox už není jediný smartphone se dvěma klávesnicemi :-) . Tohle je ale opravdu ještě originálnější, než Vox. Vysouvají se obě dvě :) !

Ale vzhled nic moc... Vypadá trochu jako takové ty ultra tenké (což tenhle asi není) vysouváky od Samsungu. Cena je každopádně krásná, Vox je zase skoro dvakrát dražší :???: .

BTW: Škoda, že je na obou fotkách zaostřen ten krásný modrý koberec a ne C810. To možná, aby se případný fotograf mohl za uniklé fotky vymluvit tak, že hlavním suběktem fotografie byl právě onen koberec a C810 se mu na fotografii vloudila omylem - ani na ní neostřil :-D
milan.smart
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 3GS, MacBook Pro 13"

Post by milan.smart »

No tak Vox se mi teda líbí víc, tohle nic moc
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

Hajzlici mi šlohly muj napad dual-keyb že QWERTY je hlavní a druhá se "natahne" na tu prvni :lol:
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Mě to příde zě to sou dva modely, každej z jinou klávesnicou...
Nemate foto z boku, a co vysunout obě najednou, pro extrémní uživatele :-D
Karel Bachura
VIP
VIP

Post by Karel Bachura »

vysunout obe najednou je drsnej napad :tlem: Myslim, ze na nejakejch ofiko fotkach bude vypadat rozhodne lip... vzpomente si na prvni takovyhle fotky Voxe nebo jakyhokoliv jinyho founu... vsechny stojej za prd :)
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Post by RDT »

Přesně, úplně vždycky jsou tyhle předběžně uniklé fotografie ohromně nekvalitní. Já nevím, jestli to není třeba úmysl, protože přece není takový problém vzít lepší foťák (nebo se alespoň trochu snažit). To přece o tolik víc času nezabere :roll: . Chápu, že v některých případech je to hodně na rychlo, a prostě to jinak nejde ale... Jinak jsem viděl už i horší, takto předběžných obrázků telefonů :smile:

Jinak věřím, že až bude oficální render na nějakém pěkném podbarveném pozadí, tak se mi taky bude zdát hezčí. Pro mě je ale moc hranatý...
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

Něco se mě na tech fotkách nezdá - na obouch fotkách je 2:56 stejnej čas a na ty vrchni je ovládátkem najetý na ten čas a ani sebemenší šikovnej fotograf (podle mě) nemuže za 1 minutu zaostřit na koberec a přejít na objekt a vyfotit potom přejít ovládátkem nahoru a zavřit a otevřít foun počkat až se vyrotuje zase zaostřit a vyfotit...
nowizz
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC One S (Ville)

Post by nowizz »

uprimne receno se mi vcelku libi, horsi je to s HW vybavou :-(
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

tslany: a tobe se ty fotky zdaj "ostry"? Ja myslim ze to fotograf palil hlava nehlava... a za minutu ti stihnu udelat dost fotek, i ostrych, takze nechapu, co se ti na tom nelibi :-)
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

no obě fotky sou zaostřený na ten pěknej běhoun na podlaze :smile:
NightWolf73
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by NightWolf73 »

Hmm, a to ste nikdy nevideli Helio Ocean? To sa mi teda páči viac :grin: A bolo na svete o dosť skôr :wink: Takže nič až také unikátne :)
xetron
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Htc Kaiser + Nokia N95

Post by xetron »

ještě by měli skombinovat touch display protože mam rad wizarda ale nemužu psat jednou rukou ještě To tak neumim hlavně na kole
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”