HTC Vox zkracuje zprávy

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
Koblih
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: N97 mini

HTC Vox zkracuje zprávy

Post by Koblih »

... i přesto,že jsem v nastavení zapnul používání kódování Unicode.. Neví někdo co s tím? Při vypnutém Unicode jsou znaky nahrazeny otazníky...

Verzi ROM mám 1.15.405.2 a opeátora Vodafone

Jestli se tu najde někdo,komu Vox zprávy nezkracuje při zapnutém slovníku xT9 (tzn, ořezává háčky a čárky) tak ať napíše jak to provedl,případně i verzi ROM :) Díky...
Lupus
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note II (Titanium Grey)

Post by Lupus »

Povoleni Unicode = zkracovani zpravy (zakonite, plyne z principu veci...)
Zakazani Unicode = pismena s hackem jsou nahrazena otaznikem, pismena s carkou orezana - resenim je "naucit" XT9 slova bez hacku, carky muzou zustat!
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

tak tak, to je problém obecně všech pdaček. chtělo by to nějaký soft na "ořezávání" diakritiky jako je tuším na symbian..
Koblih
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: N97 mini

Post by Koblih »

Image

Program existuje,jmenuje se SmsDeCestinator.Funguje vyborne,az na to,ze nemuzu pouzit "odpovedet na zpravu",ale musim spustit program,napsat text,orezat ho o hacky a carky a vlozit do standardniho editoru a vybrat znova prijemce....

S tim unicode mi slo o to,ze v recenzi,v komentarich a v katalogu na mobilmanii pisou ze pouziti T9 nezkracuje zpravy prave kdyz se zapne unicode.... tak me zajimalo jak k tomu prisli...
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

ááále nééé, zase to potřebuje NCF :(( ale jinak to je presne to, co jsem mel na mysli - diky ;)
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”