HTC má problémy s WM6 upgrady pro starší zařízení

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

HTC má problémy s WM6 upgrady pro starší zařízení

Post by Jiří Hrma »

Společnost HTC před několika měsíci slibovala, že od června začne postupně uvolňovat WM6 upgrady pro některá svá zařízení. I když například pro HTC X7500 nebo HTC TyTNa již od výrobce unikly testovací verze ROM, u ostatních zařízení se zatím vůbec nic neděje (Artemis, Trinity).

Image

Stejná situace panuje i okolo upgradu pro smartphone HTC S620, kde výrobce vydání ROM odložil z června na září. Přitom podle reakcí uživatelů na uniklé ROM pro X7500 a TyTNa je stabilita systému velice dobrá, vypadá to tedy, že HTC nechce nechat nic náhodě a nové ROM se snaží co nejlépe vyladit.

Zdroje: MSmobiles, Xda-developers
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Jirko,co se tyce romky X7500 tak se nebojim rict,ze rom je primo vyborna,nenarazil jsem na zadny problem,vsechno funguje na 100%,coz jsem necekal.A od stejneho cloveka,ktery vypustil oficialni romky pro Advantage a Tytna,vypustil romky i pro Trinity a Artemise.
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

a Universal asi h***o :,( Dneska jsem se rozhodl, že jdu do wm5, stále mám problémy s připojováním a synchronizací, ty wm6 jsou fakt ještě šíleně nedodělané, ach jo, ach jo :cry:
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

jj, WM6 go shit, mě tam nefunguje čtvrtka mojí složky INSTAL která má cca. 80MB :evil: ale jinak ta ROMka na TyTNa je taky poměrně stabilní, adresář Widlí se ro HR načte zza cca. 3 sekundy :wink:
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Se ani nedivim tlslany,kdyz pouzivas nekym ukuchtene rom,ktere nikdy nebudou 100%.Jak jsem psal,jsem uplne unesen jak WM6 romka pro Advantage funguje na vybornou.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

Ale třeba ta BlackMajik už je docela dost stabilní tak vím vo co de a taky vim že je to rychlí, páč sem měl aj na začátku WM5-AKU2-O2, ti radim nedávej si ji tam, adr. Widlí do půl minuty! (no ikdyž pochybuju WM5 z TyTNa na Athénu :lol: )
gulii
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3

Post by gulii »

nevim, co tvá složka instal tslany obashuje, ale mně šla na WM6 drtivá většina mnou potřebných aplikací :lol: :lol: + i ty na test :wink: takže v tom asi chyba nebude...
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Já mám stejnou zkušenost. Naprostá většina softu, který jsem používal na WM5, mi chodí i na WM6. Na internetu neustále kolují doměnky a obavy uživatelů, jak to bude s kompatibilitou, ale vážně je to u 98% softwaru zcela bez problémů.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”