Ahoj všem,
velmi se mi zalíbila možnost streamovat, přehrávat videa pohodlně na všech mých zařízení aniž bych si je musela stahovat, převádět a jednoduše si je přes wifi přehrála z mého stolního PC na tabletu (Ipad Pro) či na svém telefonu (Iphone 6s Plus).
Ve svém PC jsem si nasdílela složky, ve kterých mám plno filmů, seriálu a hudby.

V síťovém nastavení na doporučení co jsem našla na internetu jsem zvolila tyto možnosti:

Stáhla jsem si tento skvělý přehrávač nPlayer, který patří mezi jeden z nejlepších univerzálních multimediálních přehrávačů na světě, co se týče streamování videa (podporuje síťové přehrávání pomocí protokolů DLNA/UPnP, SMB, FTP, WebDAV.) Bohužel nedokážu si poradit s nastavením jak dostat video do mého tabletu (Ipad Pro ) z mého PC (OS Windows 10).
Při použití nPlayer app v mém tabletu zvolím možnost -> Scan Network .

Naběhne mi seznam dostupných serverů v síti a najdu můj pc, ke kterému se chci připojit -> MISA_WIN10 (smb/cifs)

- > zde nevím jak dál postupovat??? Je nutné zde něco nastavit?
]Pokud dám "save" a chci se připojit, vždy mi to vyhodí toto: Enter your name and password.

Netuším, co zadat. Prosím setkali jste se někdo s tímto, popř. mi poradili, jakým jednoduchým efektivním způsobem dostanu do svého tabletu obsah složky s (Filmy,seriály, fotografie) do svého tabletu a mohu to shlédnout třeba v jiné místnosti na svém IPadu?
Děkuji Všem za Vaši pomoc.
Děkuji velice za Vaši pomoc.