Jako plno lidí, kteří mají WP10M a rádi si se svým SMARTPHONEM hrají, tak i já jsem jsem na netu našel návod, jak si na svého mazlíka nainstalovat APPky ze systému ANDROID. Hladce to ale nefunguje všem, tudíž, jak už je zvykem, tak i mně ne :D Jde o způsob prostřednictvím Project Astoria. Vzniká zde plno chyb, jako například ERROR CODE 9, 13, 14, 16 atd...
I mně to hází tyto chyby, tak jsem googlil a vygooglil několik návodů, ale ani jeden mi moc nepomohl. Nejdále, kam jsem se dostal bylo podle tohoto návodu: http://www.nokiapoweruser.com/video-ins ... ile-lumia/
Stáhl jsem si balíčky, postupoval dle návodu, až tam, kde se píše ''and put a line = “ wconnect.exe usb''
Telefon jsem spároval (Na displayi mám 'Hotovo'), ale v CMD mi naskočila chyba 14 (v návodu se píše jen o chybě 9 a 13), tak nevím, co dál. Někde jsem viděl seznam podporovaných telefonů. Mám Lumii 640, ale ta tam není. Tzn. že mám prostě smůlu a nepůjde mi to? Verze mého systému je 10.0.10586.71 verze pro Insidery. Marně doufám, že mi tu někdo hodí link na návod, nebo něco :D
Děkuji moc.
Na případné otázky odpovím velice rád :D nevím, zda jsem tu dodal všechno potřebné..