nabíječka

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
kokabura
nováček
nováček
Zařízení: sgs 2 cz

nabíječka

Post by kokabura »

zdarec, včera sem prodal nouta 2 ten měl výstupní proud 2A a dnes už nemám telefon jak nabíjet.. mám 640xl a ta přibalená nabíječka stojí zaprd.. nemá někdo nějaký vhodný tip na silnou nabíječku? + aby měla usb na kabel. někde o tom byl článek a tam psali o výstupním proudu až 5A s tím, že si telefon vezme jen to co může.. díky za nápady
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

nabíječka

Post by koumes »

Vis jak to funguje?
https://www.google.cz/search?q=nabijeck ... 2&ie=UTF-8" onclick="window.open(this.href);return false;
kokabura
nováček
nováček

nabíječka

Post by kokabura »

samozrejme. ale zkusil sem napriklad pouzit pritelkyne nabijecku co ma vystup 2A a telefon hlasil, ze je pro nabijeni nedoatacujici.. slo mi spis o konkretni tip nekoho kdo koupil jinou nez originalni.. a jestli se s tema A neoletu a kdyz koupim opravdu silnou tak abych tim neoddelal telefon.
koumes
moderátor
moderátor

nabíječka

Post by koumes »

Me taky jinak,asi podle toho,kolik je zrovna potreba. App mi ukazuje mezi 1250-1800mA.Silnejsi neni potreba,klidne vem tu Samsung ETA-U90E a smart si to reguluje sam.
kokabura
nováček
nováček

nabíječka

Post by kokabura »

tak, uspech se dostavil! mel jsem namysli neco viz odkaz ale v cestovnejsi podobe :) vezmu tu samsungackou.. ale kdyby chtel jeste nekdo prispet zkusenosti nebo radou..
koumes
moderátor
moderátor

nabíječka

Post by koumes »

Dobry tip,lepsi jak tahat sebou na cesty 3 a vice nabijecek a nekdy i rozdvojku :D A kabely uz nezaberou tolik mista.
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”