protože NTB často přenáším a využil bych jej i jako tablet, tak se mi velmi zalíbili zařízení 2v1 tzv. konvertibilní tablety.
Požadavky: Jednoduše kancelářský ntb (office, internet, videa)
Procesor: To fakt nevím, asi to nebude žádná hitparáda - spíše čemu se úplně vyhnout a co se naopak dá??
RAM: Váhám jestli nestačí 2 GB ale asi lepší 4 GB
Paměť: Min cca 120 GB - jedno jak (SSD výhodou) - Dělají se i takové tablety které mají velmi malou vnitřní pamět ale v docku je klasický HDD, čemuž se nebráním pokud to není volovina?
NEJDŮLEŽITĚJIŠÍ: Metoda rozpojení - oddělat od docku viz tento Acer - https://www.alza.cz/acer-aspire-switch- ... 178145.htm" onclick="window.open(this.href);return false; => tento se mi i dost libí, de facto kromě ram splňuje vše co tak očekávám + dává 500 GB, což je možná i zbytečné..
No a plán je takový, že doma NTB píchnu na monitor a mohu pokračovat v kancl. práci. Otázka je, bude to stíhat? Nebude se kousat?
Moc díky za rady
PS: jo a zapoměl jsem na cenu, řekl bych tak max. 15 tisíc, možná víc ale čím méně tím lépe
Mohl by mi ještě někdo kdo tomu rozumí zodpovědět jeden dotaz?
Aby výrobci vyrobili opravdu zařízení vše v jednom, proč nedají do docku graf. kartu, nějaké ssd, ramku navíc a třeba i procesor a toto rozšíření se nezpouští jen když je celek připojen k elektrice a když je potřeba výkon? Tak by mohlo fakt vzniknout zařízení na kterém by se dali hrát hry, kancelářská práce a přitom by bylo přenositelné? Samozřejmě dock by tímto nabyl na rozměrech a váze ale to jde zase eliminovat tím, že by k jednomu tabletu si člověk vybral různé druhy docků - tzn. kdo by potřeboval výkon šáhl by hold po tlusčím a těžším docku, komu stačí základ tak obyč dock jen s klávesnicí apod... Chápete? Dík