Dotazník WP aplikace
Dotazník WP aplikace
Zdravím, chtěl bych Vás poprosit o vyplnění tohoto dotazníku. Zabere to pár minut, je plně anonymní a data budou sloužit pro mé soukromé účely. Dotazník má sloužit jako podnět pro školní účely.
Děkuji!
http://goo.gl/forms/K2S5xE5GY5" onclick="window.open(this.href);return false;
Děkuji!
http://goo.gl/forms/K2S5xE5GY5" onclick="window.open(this.href);return false;
Dotazník WP aplikace
Bohužel to nevyplním, protože mně to bez vyplnění odpovědí, které neznám, nepustí dál (např.jaká aplikace mi chybí-nechybí mi nic)
Dotazník WP aplikace
Petulinku, tak tam napiš "žádná", jak je to v zadání 
Dotazník WP aplikace
Radeczek má pravdu. U každé otázky jsem se snažil specifikovat, jakým způsobem by se na ní mělo odpovědět.
Přesto děkuji za snahu
Přesto děkuji za snahu
Dotazník WP aplikace
Skutiku, ale já nepřešel přes první otázku. Kdy mám vyplnit, že aplikace kupuji? Je jedna koupená aplikace během roku dostatečná, když dalších 30 mám zdarma? 
Dotazník WP aplikace
Doufám, že nebude vadit, když se trochu rozepíši. Je to tři týdny, co jsem přešel z androidu na WP. Důvod je prostý, chtěl jsem nějakou změnu a doufám, že se podaří víc provázat desktop s tabletem a mobilem.
Když jsem vyplnil dotazník a začal jsem nad tím dodatečně uvažovat, tak jsem si uvědomil, že na mé Lumii 640 fungovaly app. spíše špatně.
Prohlížeč mi padal a z androidu jsem byl zvyklý na Dolphin. Škoda, že k tomu není alternativa. Momentálně mám Explorer. Ten frčí dobře.
Na Gmail se nemohu dostat ke všem záložkám a je zajímavé, že to nejde ani v Exploreru
Aliexpress je takový divný, nemohu tam nastavit některé detaily, takže většinu věcí musím stejně řešit přes prohlížeč a dávat si to do oblíbených.
Pokud je alternativa přímo od Microsoftu, tak to funguje velmi dobře.
Na závěr: jsem optimista, že se najde dost nadšenců, kteří se zapojí do tvorby app. a zapracují na jejich stabilitě.
Když jsem vyplnil dotazník a začal jsem nad tím dodatečně uvažovat, tak jsem si uvědomil, že na mé Lumii 640 fungovaly app. spíše špatně.
Prohlížeč mi padal a z androidu jsem byl zvyklý na Dolphin. Škoda, že k tomu není alternativa. Momentálně mám Explorer. Ten frčí dobře.
Na Gmail se nemohu dostat ke všem záložkám a je zajímavé, že to nejde ani v Exploreru
Aliexpress je takový divný, nemohu tam nastavit některé detaily, takže většinu věcí musím stejně řešit přes prohlížeč a dávat si to do oblíbených.
Na závěr: jsem optimista, že se najde dost nadšenců, kteří se zapojí do tvorby app. a zapracují na jejich stabilitě.
Dotazník WP aplikace
Pokud jsem spokojen a napíši žádná, nepřijde mi to moc jako smysluplné, ale budiž 
Dotazník WP aplikace
? Petulinku, neděláš nějaký jiný dotazník? Já tam otázku "Jste spokojen?" nevidím. No nic... 
Dotazník WP aplikace
Jsem spokojen ve smyslu, že mi žádná appka nechybí 
Dotazník WP aplikace
Radeczek: Hned u té první otázky jsem poznamenal, že máš vybrat možnost, kterou preferuješ. Ale chápu když někdo zvolil automaticky ano, pokud si někdy koupil alespoň jednu aplikaci. Avšak ty nejspíše preferuješ ty free alternativy, takže bych volil spíše možnost druhou (nekupuji).
Petulinek: Podle mě na ty otázky můžeš v pohodě odpovědět "žádná", sice to pro mě není tak podnětné jako nějaké konkrétní údaje, ale je to korektní odpověď jako název nebo popis nějaké aplikace. A pokud tam máš problém čistě s tím textem "žádná" klidně tam dej tři tečky
BobaX: Slušný browser na WP je podle mě UC Browser. Jinak k tomu mailu. Ty máš ten Gmail účet normálně přidaný v účtech telefonu (nastavení > e-mail + účty)?
Petulinek: Podle mě na ty otázky můžeš v pohodě odpovědět "žádná", sice to pro mě není tak podnětné jako nějaké konkrétní údaje, ale je to korektní odpověď jako název nebo popis nějaké aplikace. A pokud tam máš problém čistě s tím textem "žádná" klidně tam dej tři tečky
BobaX: Slušný browser na WP je podle mě UC Browser. Jinak k tomu mailu. Ty máš ten Gmail účet normálně přidaný v účtech telefonu (nastavení > e-mail + účty)?
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
Dotazník WP aplikace
Proč by ses nedostal na Gmail ke všem složkám? rozbal dole menu a tam máš hned první položku Složky. Tam si dej všechny složky a je to. Akorát standardně se ukazuje vždy Doručená..BobaX wrote:Doufám, že nebude vadit, když se trochu rozepíši. Je to tři týdny, co jsem přešel z androidu na WP. Důvod je prostý, chtěl jsem nějakou změnu a doufám, že se podaří víc provázat desktop s tabletem a mobilem.