Čím a jak streamovat videa z PC?
Ahoj, nevíte o app, přes kterou bych si mohl pouštět videa z PC na L920? Něco podobného používám na iPadu... Je nutná aplikace v PC, ale pak můžu sledovat jakékoliv video z PC knihovny... Díky!
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Re: Čím a jak streamovat videa z PC?
Jinak pomocí třeba NAS. Není jednoduší si video dát do mobilu?..
Přiznám se, že mám mobil plný dat... Takže z toho důvodu si chci lehnout na gauč, vybrat si film z PC a na mobilu si ho pustit... NAS nemám, PC nám běží prakticky stále. Ale díky za názor!
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Re: Čím a jak streamovat videa z PC?
No ještě sem nechtěně narazil na... Dej na store vyhledat VLC a hned to první (play from vlc) ale nezkoušel jsem
Nebo: http://www.windowsphone.com/s?appid=65c ... b808c8510d" onclick="window.open(this.href);return false;
Proste celkove hledej DLNA nebo UPnP
Nebo: http://www.windowsphone.com/s?appid=65c ... b808c8510d" onclick="window.open(this.href);return false;
Proste celkove hledej DLNA nebo UPnP
No, na něco podobného jsem se ptal už dříve. Pro Android je totiž zdarma k mání ES File Explorer, který přesně toto skvěle umí, zeména přehrávání videa přímo z NASu.
Hledal jsem nějakou alternativu pro WP, ale v podstatě marně. Video bylo nutné vždycky někam nakopírovat nebo s ním provést něco jiného podobně nelogického.
Příznivci WP mi tvrdili, že přehrávání videa z NASu je naprostá blbost a nikdo to nepotřebuje (obvyklý argument WP a MS aktivistů, jakmile člověk narazí na chybějící funcionalitu - začalo to vlastně už chybějící podporou SD karet u prvních WP a pokračovalo například přehráváním MP3 nebo FLACů po složkách). Uvidíme, co VLC, přiznám se, že jsem nejnovější verzi ještě nezkoušel.
Hledal jsem nějakou alternativu pro WP, ale v podstatě marně. Video bylo nutné vždycky někam nakopírovat nebo s ním provést něco jiného podobně nelogického.
Příznivci WP mi tvrdili, že přehrávání videa z NASu je naprostá blbost a nikdo to nepotřebuje (obvyklý argument WP a MS aktivistů, jakmile člověk narazí na chybějící funcionalitu - začalo to vlastně už chybějící podporou SD karet u prvních WP a pokračovalo například přehráváním MP3 nebo FLACů po složkách). Uvidíme, co VLC, přiznám se, že jsem nejnovější verzi ještě nezkoušel.