Nokia Lumia 730 nebo Xiaomi Redmi 2
Nokia Lumia 730 nebo Xiaomi Redmi 2
Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem nového mobilního telefonu. Moje lumie 820 totiž zdá se nadobro dosloužila. Od telefonu očekávám plynulý chod systému, dual sim, docela hodně fotím takže i kvalitní fotoaparáty. LTE zcela nevyžaduji, ale nevadilo by mi, kdyby v telefonu bylo. Mezi moje favority patří Nokia Lumia 730 a Xiaomi Redmi 2. Pro který se rozhodnout, poradíte? Popřípadě jestli vás nenapadají další alternativy s cenou kolem 5-ti tisíc. Díky 
-
Dragonerix
- smartguru

- Zařízení: Lumia 930
Re: Nokia Lumia 730 nebo Xiaomi Redmi 2
Vzhledem k tomu ze píšeš "plynulý chod systemu" tak na android zapomen.. Po case a to krátkém se seká i na telefonech s cenovkou hodně vysoko..
Přítelkyně má L735 tedy jako tvůj favorit L730 a je s nim spokojena. Je plynulej rychlej a svižněji a to jak OS tak i sjíždění Netu. Foťák má relativně slušný, díky světelnosti 1,8f, ale zase nemá stabilizaci takže je lepší se vyhnout delším uzávěrkám pokud nebudeš mit stativ. MPx taky bohate staci pokud nechceš tisknpu plakáty... Já rozhodně doporucuji L730pomer cena/vse ostatní je bezkonkurenční.
Přítelkyně má L735 tedy jako tvůj favorit L730 a je s nim spokojena. Je plynulej rychlej a svižněji a to jak OS tak i sjíždění Netu. Foťák má relativně slušný, díky světelnosti 1,8f, ale zase nemá stabilizaci takže je lepší se vyhnout delším uzávěrkám pokud nebudeš mit stativ. MPx taky bohate staci pokud nechceš tisknpu plakáty... Já rozhodně doporucuji L730pomer cena/vse ostatní je bezkonkurenční.