SGSIII není registrován v síti,poradite?
SGSIII není registrován v síti,poradite?
Zdravim, vím že už to tady někde bylo, ale potřebuju opravdu pomoct a nic nezabírá. Mám Samsung Galaxy SIII a chtěl jsem tam dát custom ROM, tak jsem telefon rootnul a nahrál novou ROMku. Ale po nastartování mi telefon vůbec nebral SIMku, jako by vůbec v telefonu nebyla. Tak jsem googlil a nahrál zpět stock ROM. Problém to vyřešilo, ale teď mám druhý problém, že telefon se nepřihlásí do sítě a když chci volat, tak mi to napíše "Není registrován v síti". Prosím rady.
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Re: (PROSÍM POMOC!) SGSIII není registrován v síti
Zkontroluj si IMEI pomocí *#06# jestli souhlasí s IMEI na štítku pod baterií. Pokud nesouhlasí a nemáš zálohu EFS složky, bude třeba asi servisní box.
Záleží na tom, co za ROM jsi tam dával...
Záleží na tom, co za ROM jsi tam dával...
(PROSÍM POMOC!) SGSIII není registrován v síti
IMEI souhlásí. Byla to přesně tahle: http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... 1-t2949680" onclick="window.open(this.href);return false;
Právě když jsem ji nainstaloval, tak jsem měl IMEI null/null. Tak jsem to nahrál zpět a nahrál stock ROM. A když chci volat, tak to píše "Není registrován v síti".
Právě když jsem ji nainstaloval, tak jsem měl IMEI null/null. Tak jsem to nahrál zpět a nahrál stock ROM. A když chci volat, tak to píše "Není registrován v síti".
-
verny94
- nováček

- Zařízení: LG G3 32GB - černá
(PROSÍM POMOC!) SGSIII není registrován v síti
Ještě bych zkusil flashnout nejnovější modem.