Zmeneny subor sa neda ulozit (read-only)?

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
palos9
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 520

Post by palos9 »

Ahoj,
na Lumii 520+denim (ale robilo to aj skor) nemozem prakticky nic editovat a ulozit. Stale mi pise can't save, your changes can't be saved because the file is set to read-only. Ked kartu vlozim do Pc tak tam ziadny RO atribut nie je.

Dnes som napr. stiahol oficialnu apku pre dropbox. Otvorim nejaky .docx, zmenim nieco a ked dam ulozit tak mozem ulozit jedine pod novym nazvom. A ked otvorim ten subor ulozeny pod novym nazvom, opat ho nemozem ulozit, jedine pod dalsim novym nazvom. A tak stale dookola, nefunguje ani obycajny .txt.

Robi to rovnako bez ohladu na to ci je subor ulozeny na karte alebo v telefone.

Cim to moze byt?
palos9
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 520

Post by palos9 »

Tak som teraz opat skusal ako je to s tym ukladanim. Zacalo to zrazu fungovat, netusim co sa zmenilo(opakovane som zapinal a vypinal wifi, mobilne data su vypnute).

Ide to vsak len v pripade, ked spustim office a az nasledne vyberiem a otvorim subor. Nieco zmenim a normalne to ulozi (pred hodinou vsak neslo ani to).

Ked ale spustim apku ''files'', vyberiem s sd karty nejaky dokument, otvori sa editor z office, avsak ukladat sa neda, hlasi read-only. Ma to tak byt? Je to 'vlastnost' alebo chyba?
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”