100% synchronizace s OUTLOOKem

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
JirkaTx
nováček
nováček
Zařízení: LG G2 32 GB + Sony SmartWatch SW2

100% synchronizace s OUTLOOKem

Post by JirkaTx »

Prosím o radu, návod či odkaz na informaci o nastavení a rozchození stoprocentní, bezproblémové, automatické (bezobslužné) synchronizace telefonu s Outlookem.

Používám Outlook 2013 (samostatně, bez Exchange) a v něm využívám prakticky vše: kalendář (včetně vkládání textů poznámek a případně i souborů), úkoly, poznámky a samozřejmě kontakty – ty mám velmi košaté – mnoho kontaktních položek, u lidí fotky, u firem loga, vložené poznámky.. To všechno bych potřeboval synchronizovat s telefonem.

Je možné stoprocentní bezproblémovou synchronizaci nějak rozchodit? Co je k tomu potřeba?
Jaké jsou možnosti (přímá synchronizace PC-telefon, synchronizace přes google účet, synchronizace přes nějakou cloudovou službu, …), jaká má které výhody a nevýhody?
Je někde nějaký popis a návod?
Nevadilo by mi, kdyby šlo třeba i o placenou službu (ideálně však jednorázově), hlavně aby to fungovalo stoprocentně (synchronizovalo se vše) a bezproblémově (nevznikaly dupliciy, atd…).

Primárním zdrojem je pro mne ten Outlook, čili nejdůležitější je přenos informací z Outlooku do telefonu. Ale samozřejmě by se hodil i přenos kontaktu, schůzky, tasku, poznámky i z telefonu do Outlooku, pokud náhodou něco zaznamenám do telefonu v terénu.

Doposud jsme používal LocalSync, ale chtěl bych, aby to fungovalo samo a na dálku. Předem díky za rady či alespoň odkaz na nějaký komplexní a funkční návod.
Post Reply

Return to “Operační systém Android”