Blackberry Z30 Vs Nokia Lumia 1520
Ktorý by som si mal kúpiť?
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Re: Blackberry Z30 Vs Nokia Lumia 1520
Děláš si asi legraci. Kdybys aspoň napsal na co to chceš, jaké máš požadavky atd...
Takhle ti jen řeknu: vyber si který chceš, oba jsou dobré...
Takhle ti jen řeknu: vyber si který chceš, oba jsou dobré...
Hľadám telefón ktorý bude mať vysokú výdž a spoľahlivý systém, ktorý obmedzí svoje pády na minimum. Telefon používam ako každy, to znamená, počúvanie hudby - minimálne dve hodiny denne, surfovanie po internete, občasné foto, fitnes aplikácie, čítanie ekníh, občasná navigácia. Na telefóne rozhodne needitujem tex, na to mám pc s veľkou a pohodlnou klávesnicov, a ani nijaký iny office dokument, a z nejkého dôvodu nemôžem prísť na meno Billovy Gatesovi. + telefón potrebujem NA NAHRÁVANIE prednášok a istých druhov hudobných podujatí (organová hudba v sakrálnych priestoroch - študíjne účely, nie su peniaze na nejaký profi nástroj a odchádza mi starý telefón) Ja sám som viac menej naklonený BBZ30, ale mám tak trocha strach z displeja, údajne ide trocha do žlta a hlavne z jeho mikrofónov. Neviem ktorý z nich nahráva zvuk kvalitnejšie. Os nehraje úlohu ale android nechcem.
Ps. Podľa vás je Z30 krajšia v čiernej alebo bielej farbe?
Ps. Podľa vás je Z30 krajšia v čiernej alebo bielej farbe?
Nokia 1520 má špičkové mikrofony na poměry telefonu, a hlavně umí nahrávat 5.1 zvuk. Foťák taky bude mít lepší, má zabudovaný i krokoměr, na baterii by měla při tvém používání vydržet 2 dny s přehledem. A její displej je naprosto fantastický. Jestli ti nevadí 6" oproti 5" na Blackberry, tak si myslím, že bys udělal lépe s Nokií.