[App]Science in Pocket - Mějte celý svět vědy ve vaší kapse!

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Post Reply
Joska28
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Posts: 2
Joined: Wed Apr 23, 2014 20:25
Zařízení: Sony Xperia Z

[App]Science in Pocket - Mějte celý svět vědy ve vaší kapse!

Post by Joska28 »

Ahoj!

Chcete mít celý svět vědy v kapse a vždy při sobě? Jste na správném místě!

Co kdybychom vám řekli že můžete mít celý svět vědy v jednom zařízení, v kapse a vždy u sebe? Myslíte, že jsme se zbláznili, ale je to pravda! Zkuste Science in Pocket teď!

Krásný a jednoduchý design aplikace vám umožní objevit vědu kdykoliv! Nepotřebujete ani internetové připojení! V aplikaci se nacházejí 3 hlavní kategorie: Matematika, Fyzika a Chemie. V matematice naleznete věci jako algebru, calkulus, geometrii, trigonometrii nebo matematickou logiku. Fyzika nabízí informace o práci, energii, síle, pohybu, vesmíru, jaderné fyzika a více! V chemii objevíte věci jako názvosloví, prvky, výpočty nebo periodickou tabulku. S aplikací Science in Pocket zažijete také spoustu zábavy! Opravdu! Je zde sekce plná vtipných obrázků z vědy. A to stále není vše! And it's still not all! Věděli jste že máme sekci Vědeli jste že..., kde naleznete 20 zajímavých faktů. A na závěr máme sekci Can Be Handy, kde je spousta užitečných věcí, jako R- a S- věty, převodníky teplot a tak dále. Science in Pocket má dvě verze, Lite verzi, kde jsou reklamy a hodně uzmknutých sekcí a plnou verzi, který stojí pouze 39,90 Kč! Neváhejte a stáhněte si Science in Pocket teď! Je to zdarma tak užitečné, ať už jste školák který potřebuje taháky, vědec, nebo jen normální člověk zajímající se o vědu!

Link na Google Play: https://play.google.com/store/apps/deta ... et.bowfree" onclick="window.open(this.href);return false;

Nebo hledejte Science in Pocket Lite v Googe Play, od SerpentCorp.

Děkujeme za podporu!
Post Reply

Return to “Aplikace a software”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests