Import kontaktů
Import kontaktů
Dobrý den,
rozbil se mi telefon NOKIA N95. Mám provedunu kompletní zálohu telefonu. Pořídil jsem si nyní lumia 520 a nemohu dostat zálohované kontakty do telefonu. Zkoušel jsem přes účet microsoft importovat CSV, ale prý je špatný formát dat. Mám tedy CSV soubor, jak tyto kontakty mohu dostat do telefonu lumia?? Děkuji moc za všechny rady. Už jsem bezradný.
rozbil se mi telefon NOKIA N95. Mám provedunu kompletní zálohu telefonu. Pořídil jsem si nyní lumia 520 a nemohu dostat zálohované kontakty do telefonu. Zkoušel jsem přes účet microsoft importovat CSV, ale prý je špatný formát dat. Mám tedy CSV soubor, jak tyto kontakty mohu dostat do telefonu lumia?? Děkuji moc za všechny rady. Už jsem bezradný.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Import kontaktů
A proc nepouzijes aplikaci tomu urcenou v Lumii 520 a to "přenos mých dat"?
Ta slouží na zkopirovani tvých kontaktu ze starého telefonu pomoci BT.
Ta slouží na zkopirovani tvých kontaktu ze starého telefonu pomoci BT.
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
Import kontaktů
jestli se mu stary telefon rozbil tak, ze uz nejde zapnout, tak ta appka mu moc nepomuze 
zkus to .csv nahrat pres google, treba to prechrousta a pote pridas v telefonu google ucet, z nehoz se ti ty kontakty zesynchronizuji...
zkus to .csv nahrat pres google, treba to prechrousta a pote pridas v telefonu google ucet, z nehoz se ti ty kontakty zesynchronizuji...
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Import kontaktů
outlook.com neumí CSV ale VCF tuším, takže je potřeba jej převést.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Import kontaktů
Sorry, spatne ctujestli se mu stary telefon rozbil tak, ze uz nejde zapnout, tak ta appka mu moc nepomuze![]()
Import kontaktů
Snažil jsem se importovat kontakty přes účty microsftu (viz. příloha), ale už používají asi jiný formát než dříve, tak nějakým jejich konvertorem ze starého typu CSV do nového co požadují?? Nebo co ten jejich ZUNE ten to neumožnuje (nenašel jsem)?? Na googlu nic registrováno nemám a nechci se registrovat u všech. To přece nějak musí podporovat přímo oni?? Mají to naprosto šílené 
- Attachments
-
- Výstřižek.JPG
- (57.89 KiB) Downloaded 43 times
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Import kontaktů
zkus třeba toto http://www.csvtovcard.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Outlook.com pracuje s VCF, neumí CSV. Nebo pokud máš kontakty v Outlooku v PC tak použít hotmail connector.
Outlook.com pracuje s VCF, neumí CSV. Nebo pokud máš kontakty v Outlooku v PC tak použít hotmail connector.
Import kontaktů
vyžaduje po mě CSV soubor,a le při pokusu o nahrání hlásí: Soubor je prázdný nebo není ve správném formátu. Zvolte prosím jiný soubor.
- Attachments
-
- Výstřižek.JPG
- (22.76 KiB) Downloaded 42 times
Import kontaktů
Když jsem to tedy udělal pomocí google tak to je stylem, že to nedokázalo oddělit telefon, takže mám plný telefon jmen který se skládá ze jména a čísla,a le tto telefonní číslo je prázdné
A 825 kontaktů se mi v gmailu tedy kopírovat do záložky telefon nechce.
Import kontaktů
Zjistil jsem že když na ONE DRIVE nahraji soubor VCF tak po otevření si to telefon přímo importuje. ALe nevím jak správně nastavit ten starší typ CSV, který generovalo nokia SUITE. Když použiji onen program CSV to VCF, tak to sice provede, dkyž poté vcf otevřu v telefonu, tak nejsou data oddělena. Myslím tím že třeba jméno: ANDA 606000111, ale to telefonní číslo nechci u jména ale u záložky telefon. Rozumíte co chci říct??
Import kontaktů
Viz. příloha, když provádím konvert tak potřebuji vědět jaké musím použít značky aby to ten program dokázal ty jednotlivé sloupce při konverzi rozlišit. Takto to konvertuje vše do jednoho.
Aby ty vlastnosti byly takto rozdělené (a ne v jednom řádku jako u mě):
http://www.csvtovcard.com/screenshot_2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Aby ty vlastnosti byly takto rozdělené (a ne v jednom řádku jako u mě):
http://www.csvtovcard.com/screenshot_2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;