Huawei P7 versus BlackBerry Z30

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
jiram
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: samsung

Post by jiram »

Samsung S3 mini definitivně ukončil svoji činnost a po čtení všech recenzí, hodnocení a názorů mi zůstaly Huawei P7 a BlackBerry Z30. Do teď jsem užíval Android a trošku se jiného operačního systému bojím. Co si o tom myslíte? Díky za pomoc a názory.
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Huawei P7 versus BlackBerry Z30

Post by mberdych »

Z30 je špičkový smart, ale neni pro kazdeho. Pokud jsi zvyklý na droid, vyzadujes Google apky tak se ho drz. Na BB rozjedes radu aplikací, ale všechno ani zdaleka ne a nativni je jen neco.
Pavel_Vrto
nováček
nováček

Re: Huawei P7 versus BlackBerry Z30

Post by Pavel_Vrto »

Ahoj, souhlas s "mberdychem". Z30 je opravdu špička. Je jen škoda, že např. Chrome který používám na iOS a Androidu nefunguje a možná bude fungovat ve verzi OS 10.3.xx Používám všechny OS a moc mě to štve (vč. WP). Tak bych měl krásně na všech telefonech s různými OS synchronizovány záložky. Také mám teď problém na OS BB 10 po nedávné aktualizaci s aplikacemi DS File a DS Photo. Můžu-li ještě :-) tak jakmile přijdeš na chuť BB Hub nebudeš chtít nic jiného!!! Měj se
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Post by GreenArrow »

Zas P7 je taková nešťastná volba. Z těhle dvou jasně Z30, ale pokud android, podívej se třeba na loňskej One.
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”