Ahoj,
velmi uvažuji o tomto tabletu. Ale všude se píše o problémech s WiFi jak je na tom momentálně? Je vydaná nějaká aktualizace? Jak velké jsou ty problémy?
Díky všem
Lenovo Miix 2
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Lenovo Miix 2
Mám Lenovo Miix 2 10 a bez problémů 
Lenovo Miix 2
Mam miix2 8 a taky jsem nezaznamenal problem.
-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
Lenovo Miix 2
Taky nad ním uvažuju,ale fakt mě překvapilo to množství vrácených kusů na CZC.Nicméně za stejný peníze asi člověk jen těžko najde něco lepšího.
Lenovo Miix 2
no já jsem šel do dell venue 8 pro, celkově mi přijde mnohem lépe zpracovanej...plus ma podporu aktivního stylusu....
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
Lenovo Miix 2
Jeden tam bude i můj kousek:)
Ad Wifi, vzhledem k potížím už od rozbalení jsem se kloudně k užívání moc nedostal, řekl bych, že SGS4 měla tak o 10-20%, resp. o čárku více, nicméně tam kde zařízení s mizernou ziskovostí má problém (např. jakési Prestigio) Miix 8 jelo, takže až tak tragické to nebylo, samozřejmě, nelze srovnávat s opravdu kvalitními zařízeními, přeci jen je to furt za a) Lenovo (ne ThinkPad), za b) na poměry Wintelu levné zařízení s mnoha kompromisy.
WiFi bych nebral jako blokující, BSOD ano:)
Ad Wifi, vzhledem k potížím už od rozbalení jsem se kloudně k užívání moc nedostal, řekl bych, že SGS4 měla tak o 10-20%, resp. o čárku více, nicméně tam kde zařízení s mizernou ziskovostí má problém (např. jakési Prestigio) Miix 8 jelo, takže až tak tragické to nebylo, samozřejmě, nelze srovnávat s opravdu kvalitními zařízeními, přeci jen je to furt za a) Lenovo (ne ThinkPad), za b) na poměry Wintelu levné zařízení s mnoha kompromisy.
WiFi bych nebral jako blokující, BSOD ano:)
-
juraj1985
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Lenovo Miix 2
Nechcem zbytočne zakladať dalšiu tému tak s pýtam tu. Ak niekto viete dajte mi prosím vedieť koľko voľného miesta ste mali na disku pri kúpe. Dakujem.