Co si mám vybrat?
Co si mám vybrat?
Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem mobilního telefonu rozhoduji se mezi Sony Xperia M,L nebo LG Optimus L9 II (D605). Jestli je lepší mobil v této ceně klidně napište.
-
MKLumia1020
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1020
Co si mám vybrat?
Lumia 720 ;) - přímé porovnání proti Sony Xperia L prohrává - Sony má bratranec, 720 jsem koupil matce - hlavní rozdíl kvalita provedení u 720 je lepší, výrazně lepší displej, výrazně lepší fotoaparát, lepší výdrž na baterii, potom to sou drobnosti a osobní preference....
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Co si mám vybrat?
Lepší mobil v čem? Je důležité si ujasnit, co od mobilu chci v první řadě a podle priorit se dá vybrat mobil, potažmo operační systém.
Co si mám vybrat?
Spíše android.. Aby měl dobrý výkon k ceně, dobrý fotoaparát, byl bych rád kdyby měl alespoň 4,2", pěkný obraz..
-
MKLumia1020
- častý přispěvatel

Co si mám vybrat?
Škoda, že chceš ten Android - zrovna tyto parametry má ta 720 nejlepší v této ceně, jak jsem ti psal.
To LG L9 sem na vlastní oči neviděl, ta Sony L ten displej je takovej nevýraznej, je to jen TFT ani čitelnost na slunci nic moc, fotoaparát za dobrého svěla průměrný, ve špatném světle je to hodně špatné. Výbava je dobrá za tu cenu, ale ono celkově asi stejně nic výrazně lepšího nenajdeš pokud nějak v poslední době nepadl cenově nějaký lepší kousek u Androidu, ale podívej se tuhle cenovou skupinu u A nesleduji - psal jsem jen proto, že ta Sonka L se mi s L 720 sejdou často vedle sebe.
To LG L9 sem na vlastní oči neviděl, ta Sony L ten displej je takovej nevýraznej, je to jen TFT ani čitelnost na slunci nic moc, fotoaparát za dobrého svěla průměrný, ve špatném světle je to hodně špatné. Výbava je dobrá za tu cenu, ale ono celkově asi stejně nic výrazně lepšího nenajdeš pokud nějak v poslední době nepadl cenově nějaký lepší kousek u Androidu, ale podívej se tuhle cenovou skupinu u A nesleduji - psal jsem jen proto, že ta Sonka L se mi s L 720 sejdou často vedle sebe.
Co si mám vybrat?
A to LG je lepší volba než Sony?
-
MKLumia1020
- častý přispěvatel

Co si mám vybrat?
No v tomto případě bych si tím nebyl moc jistý spíš bych řekl, že to bude cca i horší - displej je také TFT, 5 megový fotáček bude horší než u Sony, poloviční paměť.... Z těch 2 bych spíše bral tu Sonku L i proto, že byla v této ceně mezi A telefony brána za jednu z nejlepších.
Ale osobně bych si telefon s TFT displejem dnes nekoupil chtěl bych AMOLED nebo IPS - přeci jen displej je to první co tě trkne do očí a čučíš na to vždy když telefon používáš.
Ale osobně bych si telefon s TFT displejem dnes nekoupil chtěl bych AMOLED nebo IPS - přeci jen displej je to první co tě trkne do očí a čučíš na to vždy když telefon používáš.
Co si mám vybrat?
kedysi som l9 2 chcel,ale nema to automaticku regulaciu jasu,to ma odradilo a tusim nema ani notifikacnu diodu..inak fajn fon
edit: ma IPS ,neviem co tu pises o tft
edit: ma IPS ,neviem co tu pises o tft
-
MKLumia1020
- častý přispěvatel

Co si mám vybrat?
Jo on chtěl 2 - sorry díval sem se na 1 :D Tak to jo no to vypadá L9 II lépe jak Sony L
Co si mám vybrat?
Nějaké jiné typy třeba z Číny např. značky jako ZOPO..? Třeba ZOPO ZP700 ten se mi líbí a mohl bych ho koupit pod 3k.. a myslím že výbavu má slušnou.. ale nejsem velký znalec..Nejsem proti WP ale moc se mi nelíbí prostředí.. To LG a Sony L má 8 Mpx.. A IPS to LG a ZOPO má..
Co si mám vybrat?
a videl si uz wp 8.1 ?
to je uz ina kava a dostupna bude kazdym dnom
-
MKLumia1020
- častý přispěvatel

Co si mám vybrat?
WP nechce - vždyť to sem mu radil hnedka 
Co si mám vybrat?
Vy máte všichni Nokie co? :D
-
MKLumia1020
- častý přispěvatel

Co si mám vybrat?
Přesně tak 
Co si mám vybrat?
Něco levnějšího než ta 720? 
Co si mám vybrat?
ak by si skusal wp tak vrelo odporucam l520.. jedina chyba je ze nema diodu na fotaku..
mozno potom l630..ale to zas nema automaticky jas
mozno potom l630..ale to zas nema automaticky jas
- Peete
- přispěvatel

- Zařízení: Huawei P9 black
Co si mám vybrat?
U LG čtu negativní kritiku na displej a pak mu doporučujete L520.. To je celkem postavené na hlavu 
A jistě, že Sony L má lepší fotky než celá L720 pokud jde o denní světlo, L720 vede jen za šera, ale to je co se týče foťáku tak vše. Lko nefotí zle a pokud se nefotí na automatickou scénu, ale na položku normálně a nastaví se zaostření na bodové, tak jsou snímky i nadprůměrné, ale to vedí snad všichni co Sony vlastní a navštěvují největší český web o Sony
A jistě, že Sony L má lepší fotky než celá L720 pokud jde o denní světlo, L720 vede jen za šera, ale to je co se týče foťáku tak vše. Lko nefotí zle a pokud se nefotí na automatickou scénu, ale na položku normálně a nastaví se zaostření na bodové, tak jsou snímky i nadprůměrné, ale to vedí snad všichni co Sony vlastní a navštěvují největší český web o Sony
Co si mám vybrat?
Co nějaký ten Android?
S tím WP nevím no..
Co si mám vybrat?
tak pozorPeete wrote:U LG čtu negativní kritiku na displej a pak mu doporučujete L520.. To je celkem postavené na hlavu![]()
vyberal som si medzi l9 2 a l520..a vybral som si 520.. aj ked som si mohol kupit akukolvek lumiu aj droid v podobnej cene ako l9 2..jedna je tazka(920),jedna ma zly displej(820),jedna mala(620), skareda...
l9 2 ma displejj velmi dobry,akurat ma android a len manualne nastavitelny jas..to ma odradilo
ak chces kvalitny droid za dobru cenu, tak Motorolu Moto G
Co si mám vybrat?
Ta Motorola se mi docela líbí.. Kdybych to objednával na Amazonu vyšlo by to o 1k levněji než v Čechách http://www.amazon.com/Motorola-Moto-Glo ... ola+Moto+G" onclick="window.open(this.href);return false; máte někdo zkušenosti?