Nenašel jsem žádnou vhodnou kategorii, tak to hodím sem do off topic.
V souvislosti s budoucím navýšením kapacity OneDrive na 1TB hledám aplikaci, která by uměla vybrané soubory/adresáře ze synology úložiště zálohovat. V aktuální verzi DSM jsem tuto možnost nenašel.
zálohování synology na onedrive
No je to od MS další vstřícný krok!
Dalo by se uvažovat i o ukládání bitových záloh systémových disků atd. Ještě by to chtělo mít ultrarychlé připojení...
Dalo by se uvažovat i o ukládání bitových záloh systémových disků atd. Ještě by to chtělo mít ultrarychlé připojení...
Tak už tam mám ten TB navíc. Paráda. Teď už jen vyřešit zálohu. Nechat to jen na OneDrive je hloupost.
-
TomSoft
- stálý přispěvatel

- Zařízení: LUMIA 950 XL
Jestli to chápu, tak chceš z mobilního zařízení řídit co se bude z NAS Synology kopírovat na OneDrive?
Pokud ano, tak to by bylo asi pohodlnější mít přímo v tom NASu takovou službu. nemám sice Synology, ale na Qnap NAS takové aplikace jsou a můžu a taky to používám, některé data synchronizuji na cloudové úložiště.
Ale mobil k tomu nepotřebuju
Pokud ano, tak to by bylo asi pohodlnější mít přímo v tom NASu takovou službu. nemám sice Synology, ale na Qnap NAS takové aplikace jsou a můžu a taky to používám, některé data synchronizuji na cloudové úložiště.
Ale mobil k tomu nepotřebuju
Přesně tak, ale synology zatím takovou funkčnost nemá. Je mi jedno odkud to budu nastavovat, stačí z PC. Ani app třetích stran jsem zatím nenašel.
-
TomSoft
- stálý přispěvatel

- Zařízení: LUMIA 950 XL
Tak to bych jen doporučil jeden moc pěkný prográmek pro PC/Windows.
Je to aplikace Alway Sync a umí synchronizovat cokoli a kamkoli, třeba i mezi dvěma cloudovými službami.
Hodně dlouho to používám a je opravdu dobrá a v CZ.
Je zdarma s tím, že ti sem tam vyskočí dialog, jestli nechceš zvážit přispět něco na vývoj.
Je to aplikace Alway Sync a umí synchronizovat cokoli a kamkoli, třeba i mezi dvěma cloudovými službami.
Hodně dlouho to používám a je opravdu dobrá a v CZ.
Je zdarma s tím, že ti sem tam vyskočí dialog, jestli nechceš zvážit přispět něco na vývoj.