Ahoj,
Rád bych vám představil svůj první Windows Phone projekt SkyType. Jedná se spíše o takový muj pokus, který jsem se snažil po "zkouškovém" dát dokupy
Jedná se o aplikaci, která vám dovolí pomocí webového rozhraní, které běží na vašem mobilu (HTTP Server) s použitím klavesnice vašeho PC, noťasu v podstatě čehokoliv jiného co je ve stejné siti a má webový prohlížeč:
- Psát SMS (včetně výběru kontaktů přimo ve webovém rozhraní) až do 3000 znaků.
- Vytáčet čísla z kontaktů či volat na neznámé.
- Zasílat e-maily
- Kopírovat text do schránky (clipboardu) v mobilu a naopak.
- Vyhledávat přimo v Bing maps aplikací či ve storu.
- Vyhledávat v ostatních aplikacích co máte v telefonu (Aktuálně podpora je jen pro Spotify a Metrotube)
- Sdílet napsaný text na sociální sítě + OneNote apd...
Navíc je v aplikaci přidaná podpora pro OneDrive:
- Jendoduché vložení textu na váš OneDrive ve formátu .txt jedním klikem.
Výhodou je že všechno běží "lokálně" , takže není třeba vytvářet nějaký account a odesílat váš text na nějaký vzdálený server, vlasně není třeba mít ani žádné internetové připojení...stačí zapnout sdílení a je vše připraveno.
Specialitou je, že jsem trval na to že webové rozhraní musí být co nejvíc jednoduché, proto je napsano čistě v HTML a JS (Chtěl jsem se vyvarovat použití např. Websocetu, HTML5 apd..) . Všechny data se čtou z URL linků které rozhraní zasilá do telefonu, zbytek už právě běží čistě na telefonu. Tímto je zachována vysoká kompatibilita s opravdu starými zařizeními, bez problému si napíšete SMSku snad na čemkoliv (Otestován je až IE 5 na Windowsu 98 nebo starý IE na Windows Mobilu (TyTn))..
Rád bych vás upozornil na to že tohle je opravdu první verze určená k testování, na aplikaci aktivně pracuju, převážně na její stabilitě apd. Ocenil bych to aby jste mě tady nelynčovali pokud něco nepujde podle plánu a raději použili Feedback nebo mi napsali tady
Diky moc všem co vyzkouší aplikaci a dají nějaký feedback či hodnocení.
https://www.windowsphone.com/cs-cz/stor ... 66e9f92a1a