Telefonní signál u HTC p 3300 Artemis

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Artemis
nováček
nováček

Telefonní signál u HTC p 3300 Artemis

Post by Artemis »

Mám Artemise a konečně se mi jej podařilo trochu zkrotit. Nainstaloval jsem si malou utilitku na soft reset a cca 1x za 2 dny to resetnu. Vždy po novém naběhnutí mi to řeklo, že mám problém s GPRS signálem, ale za chvilku naskočil. Dnes od rána se pořád trápím a nemůžu na to přijít. NECHCE totiž ani naskočit SIGNÁL na TELEFON. Mám to jako pracovní nástroj a jsem z toho..paffff?!?! Nevíte někdo co stím.? Už sem udělal i obnovu dat s beckapu a pořád nic?!?! A těch nevyzvednutých telefonátů........
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

A nevypnul sis jen GSM modul?
Artemis
nováček
nováček

Post by Artemis »

Ledažeby omylem. Jinak nevím kde se to dělá?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

V Comm Manageru (zapina/vypina se tam treba jeste Bluetooth, GSM...)
Artemis
nováček
nováček

Post by Artemis »

Teď sem to zkontroloval. Telefon(sluchátko) je zapnutý. Bluetooth vypnuto Wifi také vypnuto. On neustále hledá síť, takže to asi nebude vypnutým manažerem. Signálu mám dost. vedle mi leží jiný telefon a má plný signál.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

A zkoušel si softwarový restart? Pokud ani potom nenaběhne, tak ještě zkusit obnovu továrního nastavení.
Artemis
nováček
nováček

Post by Artemis »

Tak dě jsem ještě zjistil, že signál naskočí a hned vypadne. stačil mi načíst mail a zmeškané hovory aje zase pryč.
Artemis
nováček
nováček

Post by Artemis »

Softwarový restart je, vypnutí a zapnutí přístroje. Chápu to dobře? Pokud ano, tak to jsem udělal. Neustále hledá signál.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Tak ted uz bych zkusil jen ten hard reset (Clear Storage - viz manuál). Zalohuj si vsechna dulezita data, telefon se komplet obnovi do tovarniho nastaveni.
Artemis
nováček
nováček

Post by Artemis »

Díky moc za radu. Ale jen tak do diskuze.Pořídil jsem si tento přístroj pro ulehčení práce, ale už 3 měsíce bojuju a práce mi naopak hodně přibylo. Neustále něco nastavuju,přeinstalovávám a pod. Při každém měkkém i tvrdém restartu se mi něco nenávrtaně, nebo alespoň na chvíli ztratí. Připadá mi to, jako kdyby Bill Gates zkoušel, co vydržím. (Nebo mám jen já takové problémy?) Tak asi před 3 minutama mi síť naskočila. Doufám, že už dnes nikde neodejde. Potřeboval bych taky pracovat, nejen nastavovat telefon. Nebo patří to snad k vlastnictví takovýchto přístrojů?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Chovani systemu muze ovlivnit spousta veci, at uz blbe nastavene hodnoty v konfiguraci systemu nebo treba nekompatibilni aplikace. Ja s timhle vubec problemy nemam. Obcas se nejaky ten problem objevi, ale vetsinou za to muze prave nejaka aplikace, ktera neni kompatibilni s danou verzi OS (a nebo v ni neco nastavim, co beh systemu ovlivni). Nemuze to u tebe taky delat nejaky software?
Artemis
nováček
nováček

Post by Artemis »

Po soft resetu jsem nainstaloval ze strorage card zálohu, kde jsem měl všechny nastavení GPRS, MMS atd. Teď jsem zjistil, že se mi načetla kalkulačka (1), kontakty (1), Explorel (1) atd. Neměl jsem to obnovit až po HARD RESETU? Co se tyče software, o kterém píšeš. Mám tam pouze SW logout-ten je na soft reset a ProgramLauncher na ikony na plochu. Oba jsou to programy od lidí, kteří to mají vyzkoušené. Takže ji důvěřuju a zařázení jim šlape.
dominik76
nováček
nováček

Post by dominik76 »

hmm ja si spis myslim ze tohle neni v poradku osobne artemise nemam ale vim co je to za pristroj a bohuzel ten pristroj je fakt nepovedenej... kolega co vede jednu firmu jich ma par kusu pro sve zamestnance a az na dva kusy vsechny vracel na reklamaci z toho dva s podobnym problemem....
Post Reply

Return to “Aplikace”