Zdravíčko po dlouhém čekání na aktualizaci Lumia Black pro Lumii 620 jsem zklamanej od včerejška se začala sama vypínat :( uzamču displej po čase se podívám a telefon je mrtvej nepomohl ani HARD reset a teďka to začlo dělat i při volání začnu volat a "bum" telefon mrtvej :(
Nevíte co s tím ? Popřípadě jde nějak aktualizace odinstalovat ?
Děkuji.
PS: během 5-ti minut se resetovala 6x :( ... žádnej novej program a nic jsem neinstaloval po aktualizaci, vše bylo jako před aktualizací a to to neudělalo ani jednou.
PSS: tak asi reklamace, už nejde ani zapnout a nereaguje ani na tlačítka a nic :(
nevíte jaká kombinace kláves provede HARD reset, když už telefon nejde ani zapnout ? v příručce jsem nic nenašel.
Po aktualizaci na Lumia Black se vypíná :(
- street-dog
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 640 LTE / Nokia 6.1
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Po aktualizaci na Lumia Black se vypíná
Jestli jsi opravdu udělal hard reset (a ne jen soft), tak je to samozřejmě na reklamaci.
- street-dog
- přispěvatel

Po aktualizaci na Lumia Black se vypíná a už nejde zapnout:(
Napřed jen soft a pak v nastavení obnovení továrního nastavení, několikrát. Tak to zítra hodím na reklamci bohužel nemám u sebe teďka papíry od telefonu. Stačí jen záručák a telefon ? nebo u příslušenství ?
PS: telefon už jede ... připojil jsem ho na USB a ukazovalo to, že je uplně vybitej, přitom jsem ho ráno odpojoval z nabíječky ... potom se zapnul a baterka byla plná což je divný, pak se zase párkrát resetoval a jak jsem připojil normální nabíječku tak baterka z 98 % spadla na 3 % a zase se nabíjí a od té doby se zatím neresetoval. Tak je asi celkovej problém v té aktualizaci :(
PS: telefon už jede ... připojil jsem ho na USB a ukazovalo to, že je uplně vybitej, přitom jsem ho ráno odpojoval z nabíječky ... potom se zapnul a baterka byla plná což je divný, pak se zase párkrát resetoval a jak jsem připojil normální nabíječku tak baterka z 98 % spadla na 3 % a zase se nabíjí a od té doby se zatím neresetoval. Tak je asi celkovej problém v té aktualizaci :(
- street-dog
- přispěvatel

Po aktualizaci na Lumia Black se vypíná a už nejde zapnout:(
Další posun vpřed
Lumii mám zatím na nabíječce...vypínání stále je, ale už ne tak častý. Dokonce mi přijde, že když jsem vypnul mobilní data tak je zatím klid
Další možnost je aplikace "složka aplikací" co jsem různě pročetl, tak někomu způsobovala restarty.
Jako poslední možnost před reklamací ještě zkusím přehrát telefon přes NSU, to by prý taky mělo vyřešit nějaké chyby.
Ale pěkně mě to s*re, právě kvůli tomu jsem přešel z Androidu na WP a jsem na tom zase stejně :(
Další možnost je aplikace "složka aplikací" co jsem různě pročetl, tak někomu způsobovala restarty.
Jako poslední možnost před reklamací ještě zkusím přehrát telefon přes NSU, to by prý taky mělo vyřešit nějaké chyby.
Ale pěkně mě to s*re, právě kvůli tomu jsem přešel z Androidu na WP a jsem na tom zase stejně :(
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bacha s tim vypinanim,kolegynce v praci se L620 vypinala,nepravidelne a jako klasika stacilo podlozit baterii.620 na to trpi,neresim to u ni poprvé.
Ale spise kvůli HW nikoliv kvůli OS.Ale pěkně mě to s*re, právě kvůli tomu jsem přešel z Androidu na WP a jsem na tom zase stejně
- street-dog
- přispěvatel

Tak jsem včera přehrál telefon přes NSU a do rána dobrý, ale teď to zase začalo a zjistil jsem, že když s ním zatřesu, tak se vypne.
htcjirka: díky, vypadá to, že je to taky tím.
htcjirka: díky, vypadá to, že je to taky tím.