Vytvareni novych dokumentu ve Windows Mobile 6 Standard

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
dck
VIP
VIP

Vytvareni novych dokumentu ve Windows Mobile 6 Standard

Post by dck »

To, ze smartphone verze poslednich Windows Mobile neumi vytvaret nove Office dokumenty (doc, xsl), je vec davno znama. Stejne tak fakt, ze se da tento problem vyresit vytvorenim prazdneho dokumentu v pocitaci a odeslat jej do smartphonu, kde uz funkce "Save as" nabude sveho plneho vyznamu. Na mnohem elegantnejsi reseni prisli na serveru Modaco.com. Modaco DoNew vam jednoduse prida do Start menu dve nove polozky, ktere usnadni vytvareni novych dokumentu na smartphonu.

Informace o teto utilitce vc. linku na stazeni cabu najdete na nasledujicim odkazu.
http://www.modaco.com/index.php?showtopic=252990

Btw: Autor sice upozornuje, ze utilita funguje pouze v landscape rezimu, kazdopadne praxe na mem Voxu ukazuje opak, vhodna by tedy mela byt pro vsechny.
Attachments
newword.jpg
newword.jpg (67.55 KiB) Viewed 2917 times
MoDaCo_DoNew.cab
MoDaCo_DoNew.cab
(21.13 KiB) Downloaded 363 times
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Tohle je skvela vec. Pripojil sem ten cabik primo k tvemu prispevku, na Modacu je pro stazeni vyzadovana registrace/prihlaseni.
Johnoo
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro II, LG GT 540 Optimus

nooo to uz hej :D

Post by Johnoo »

je to pecka fest potesi ze si ho tu dal :)
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy

A co konkurence

Post by jivo »

Uz jsem to tu nekolikrat zminoval. Zkuste sice placenej, ale skvelej PTAB. Ja jsem ty originalni office testnul, ale jejich xls format me stolni openoffice neotevrel. Tak jsem se zase rychle vratil zpet.
Monk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: ZTE Blade

Post by Monk »

Vdaka zide sa.
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by jenda.69 »

Když už je tu to téma o Office... Je na WM nějakej OpenOffice mobile? Udělalo by mi radost, kdybych mohl otevírat odt přímo v mobilu a nemusel si to nejdřív převádět... Ale na druhou stranu zas tak často to nepoužívam.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”