Secure pics - Fotky vůbec nejsou secured

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
vono
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 720

Post by vono »

Zdravím.
Stáhnul jsem si tuhle aplikaci: http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 1fb5548e3e" onclick="window.open(this.href);return false;
A očekávám od ní, jak píšou v popisku, že fotky které přes ní udělám se mi nezobrazí jinde než v aplikací spravované, heslem chráněné galerii. Že se nezobrazí v "normální" galerii při prohlížení fotek.
Používáte někdo tuhle aplikace? Funguje vám "dobře"...
(Ano, vím že jsou alternativy, ale tahle appka se mi celkem líbí)
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Post by imperator »

pouzivam... vcelku dobra...skusal som aj nejaku predtym ale tato sa mi paci viac... blokovaci vzor na zaciatku podla mna postacuje...obrazky nevidno v galerii pretoze sa nahravaju do priecinku s aplikaciou do ktoreho sa nijak inak ako cez aplikaciu nedostanes...ma aj svoje nevyhody ale mam pocit ze to je obmedzenie systemu a to ze foto musim z galerie nahravat do secure pics po jednom a opat ked chcem niektore foto vratit do galerie tak bud po jednom alebo naraz vsetky...a nejdu tam pridavat videa (to neviem ci je obmedzenie systemu alebo appky)
vono
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 720

Post by vono »

Asi mám s tím trochu probléma:
Když chci z galerie něco nahrát do secure pic, tak musím:
otevřít secure pic, vybrat album, přidat fotku, jít do galerie a otamtud jí smáznout - tradá- fotka je jenom v aplikaci secure pic...
Když chci přes secure pic vyfotit tak se mi uloží do secure pic, ale i do galerie, odkud jí musím smáznout....

Ty to máš jinak?
Post Reply

Return to “Aplikace a software”