Zdravím.
Stáhnul jsem si tuhle aplikaci: http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 1fb5548e3e" onclick="window.open(this.href);return false;
A očekávám od ní, jak píšou v popisku, že fotky které přes ní udělám se mi nezobrazí jinde než v aplikací spravované, heslem chráněné galerii. Že se nezobrazí v "normální" galerii při prohlížení fotek.
Používáte někdo tuhle aplikace? Funguje vám "dobře"...
(Ano, vím že jsou alternativy, ale tahle appka se mi celkem líbí)
Secure pics - Fotky vůbec nejsou secured
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
pouzivam... vcelku dobra...skusal som aj nejaku predtym ale tato sa mi paci viac... blokovaci vzor na zaciatku podla mna postacuje...obrazky nevidno v galerii pretoze sa nahravaju do priecinku s aplikaciou do ktoreho sa nijak inak ako cez aplikaciu nedostanes...ma aj svoje nevyhody ale mam pocit ze to je obmedzenie systemu a to ze foto musim z galerie nahravat do secure pics po jednom a opat ked chcem niektore foto vratit do galerie tak bud po jednom alebo naraz vsetky...a nejdu tam pridavat videa (to neviem ci je obmedzenie systemu alebo appky)
Asi mám s tím trochu probléma:
Když chci z galerie něco nahrát do secure pic, tak musím:
otevřít secure pic, vybrat album, přidat fotku, jít do galerie a otamtud jí smáznout - tradá- fotka je jenom v aplikaci secure pic...
Když chci přes secure pic vyfotit tak se mi uloží do secure pic, ale i do galerie, odkud jí musím smáznout....
Ty to máš jinak?
Když chci z galerie něco nahrát do secure pic, tak musím:
otevřít secure pic, vybrat album, přidat fotku, jít do galerie a otamtud jí smáznout - tradá- fotka je jenom v aplikaci secure pic...
Když chci přes secure pic vyfotit tak se mi uloží do secure pic, ale i do galerie, odkud jí musím smáznout....
Ty to máš jinak?