Ahoj, po dlouholetém používání BB jsem zkusil WP a jsem nadmíru spokojen. První Lumia byla 720 (ta se "trošku" rozbila - zlomila - po 35 dnech). Teď mám souběžně Lumia 520 (operátor Vodafone) a Lumia 625 (operátor T-mobile) (u postele ještě BB9780 s BIS). U obou Lumií (obě CZ distr.) mám aktualizaci Black. Účet na Outlook.com, plus dvě privátní e-mail adresy. Na obou Lumií mám úplně stejné nastavení (účty, SW), nastavené zálohování na SkyDrive všeho. Teď jsem si všiml, že pošlu SMS z jedné Lumie, a následně mám stejné SMS (přijaté i odeslané) v druhé Lumii (tzn. jiné číslo, jiný operátor). To mě velice mile překvapilo, nikde tady na fóru jsem to nenašel, předpokládám tedy, že pokud je na obou Lumiích nastaveno stejné ID (účet) synchronizují se SMS přes SkyDrive.
Máte někdo stejné zkušenosti ? Pro mě je to velmi milé, nepřijdu tak o SMS, když si beru o víkendu 520tku a 625tku nechám doma.
Synchronizace SMS v WP8/SkyDrive (sorry - OneDrive)
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Synchronizace SMS v WP8/SkyDrive
Mas nastavene zalohovani sms,proto je mas i na druhem telefonu.Jj,je to sikovna vec,take pouzivam dva WP telefony a diky teto skvele veci mam vsechny sms i na druhem telefonu.
-
mceza
Je to vlastně vedlejší efekt zálohování SMS do cloudu. V Nastavení -> Zálohování -> Textové zprávy máš zálohování zapnuto. Tím telefon s připojeným účtem synchronizuje na OneDrive (SkyDrive.....) veškeré SMS. A protože máš ten samý účet na jiném telefonu, tak logicky ten synchronizuje také 
Stejně tak se synchronizují například fotografie
Toto má WP výborně vyřešeno a doufám, že možnosti synchronizace a zálohování se budou jen a jen rozšiřovat.
Stejně tak se synchronizují například fotografie
Toto má WP výborně vyřešeno a doufám, že možnosti synchronizace a zálohování se budou jen a jen rozšiřovat.
-
hlhonza
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: BB 9780, Lumia 520, Lumia 625
Jsem si to myslel, u foto, dat, atd. je to jasné, ale u SMS mě to fakt mile překvapilo
dík Vám všem. A také doufám, že možnosti synchronizace se budou dále rozšiřovat a WP získá větší podíl na trhu, protože pro telefony se mi zatím jeví jako nejoptimálnější (po dlouholetých zkušenostech s BB, který se mě zdá "umírající" a po rozšlapání několika Adroidů po cca 30 dnech používání
) ).