FTP server s vlastni ip adresou?

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Post Reply
mysak85
nováček
nováček
Zařízení: Xiaomi Mi2, PB G100W,

Post by mysak85 »

Měl by jsem dotaz, víte o nějakém programu který by měl možnost udělat z android zařízení ftp server ale s tím, že by jsem si já sám určil ip adresu?
Vyzkoušel jsem spoustu programů, ale každý si nastaví automaticky svojí adresu a já když chci přistupovat do tabletu, tak pokaždé musím vyplňovat jinou adresu v počítači protože se zrovna někdo další připojil do sítě.

Takhle by jsem si pro každý zařízení nastavil svojí adresu a mohl by jsem si udělat přímo odkaz na plochu počítače.
Snad jsem to popsal správně, kdyby někdo věděl, budu vděčnej.

Děkuji
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

IP adresu ti snad přiděluje DHCP server, ne?
mysak85
nováček
nováček

Post by mysak85 »

ano, prideluje, ale ja jsem potreboval aby telefonu pridelil urcitou adresu, ale uz sem se zacal hrabat v routeru, tak snad na neco prijdu, chci zkusit nastavit aby telefon a tablet mely svoji vlastni ip adresu a pro pocitac s dalsimi zarizenimi at si ridi priduluje router sam adresy
mceza

Post by mceza »

To opravdu není problém nastavení tabletu, ale routeru. Pokud je na routeru aktivní DHCP, tak přidělování adres řídí router. Nastavit je tak skutečně třeba router.
mysak85
nováček
nováček

Post by mysak85 »

parada, diky za nasmerovani, jdu se hrabat v routeru tak snad se mi to podari nastavit tak jak potrebuju
Post Reply

Return to “Aplikace a software”