Dobrý den já a kamarád máme oba Lumii 520 já jí mam již o pár dní déle a mám tam spoustu aplikací. On jen ty základní, které již byly předinstalované.
Po nabití na 100% má v kartě spořič Informace o baterii Odhadovaný zbývající čas cca 4dny a já ani ne celé 2dny.
Jedinou spuštěnou aplikaci na pozadí mám Facebook.
Popravdě to moc nechápu. Mají tedy nainstalované aplikace nějak vliv na spotřebu samotného systému?
Otázka ohledně vlivu aplikací na baterku
Na to má vliv plno věcí. Krom aplikací běžících na pozadí a jejich nastavených parametrů (např.zapnuté notifikace) i kvalita GSM signálu, vypínání WiFi, volání, nastavení mailů atd...
-
grafic
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia LUMIA 950
Nejvic ale samotne pouzivani telefonu. Vzhledem k tomu, ze tam ten kamarad ma malo aplikaci, tak na mobilu travi malo casu. Proto ho i malo vybiji. Algoritmus na vypocet zbyvajici kapacity s tim predpokladanym pouzivani pocita a proto se vas odhadovany cas tolik meni. 2 dny vydrze jsou good.
Tedy jedná se pouze o algoritmus na odhadnutí teoretické výdrže, kde je brána potaz aktivita uživatele. Nejedná se o reálnou výdrž baterie. Děkuji za vysvětlení.
jop, presne tak, mne telefon v noci ked idem spat vypise 1 hodina a rano klesne o 2% takze s tym odhadovanym casom to je len take informativne
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Jelikož telefon nevidí do budoucnosti, tak to asi fakt bude jenom odhad