Mám Lumii 820, je po výměně dotykové desky (praskla). Nějakou dobu po výměně šlo vše v pořádku. Nedávno jsem ale zjistil, že jsou na displeji "hluchá" na dotyk nereagujici mista. Možná je dobré zmínit, žen výměně nedošlo oficiální reklamací prodejci, ale v jednom ze servisů (desku jsem si kupoval sám). Posílám screeny z aplikace touch test, kde je vykreslení hluchých míst velice dobře viditelné. Moje otázka zní: co s tím? Musí se opět měnit deska za 2 tisíce korun a dráž? Nebo může "hluchost" způsobovat špatné zapojení konektoru, či nečistota? Zaráží mě, že ony místa jsou velice pravidelná. Při testu ve vodorovném směru se jeví jako "klíny" ve svislém, jako pravidelné oblédníky. Díky moc za váš čas
Lumia 820 - displej problém
-
Coobas7
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: Nokia Limia 820, Samsung Galaxy Ace, iPad 2
Zdravím,
Mám Lumii 820, je po výměně dotykové desky (praskla). Nějakou dobu po výměně šlo vše v pořádku. Nedávno jsem ale zjistil, že jsou na displeji "hluchá" na dotyk nereagujici mista. Možná je dobré zmínit, žen výměně nedošlo oficiální reklamací prodejci, ale v jednom ze servisů (desku jsem si kupoval sám). Posílám screeny z aplikace touch test, kde je vykreslení hluchých míst velice dobře viditelné. Moje otázka zní: co s tím? Musí se opět měnit deska za 2 tisíce korun a dráž? Nebo může "hluchost" způsobovat špatné zapojení konektoru, či nečistota? Zaráží mě, že ony místa jsou velice pravidelná. Při testu ve vodorovném směru se jeví jako "klíny" ve svislém, jako pravidelné oblédníky. Díky moc za váš čas

- Attachments
-
- wp_ss_20131224_0001.jpg (75.71 KiB) Viewed 1288 times
-
- wp_ss_20131224_0002.jpg (73.43 KiB) Viewed 1288 times
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Myslím že bude lepší koupit novou 820.Takhle budeš jen vyměňovat s tím že to zase nebude muset fungovat atd...Kup si novou 820 a uděláš líp.Toť můj názor, já bych to tak udělal.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Staci koupit originalni dotykovku a problém nebude.Takto se chovaji většinou neoriginalni smejdy.Netreba kupovat cely novy telefon.