Battery live tile
Battery live tile
Poradte mi zaslouzili windowsmani. Jaka apka nejlepsi na info o baterce na live tile? Vim, ze system ma omezeni 30 minut na refresh, ale prijde mi to i tak uzitecne. Zkusil jsem Insider Pro a libi se mi. Jen nevim, jestli to nezere baterku. Nejaky jiny overeny tip?
-
hujer
- smartguru

- Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Battery live tile
Já jsem prořídil aplikaci Battery (http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 34815b25cb" onclick="window.open(this.href);return false;) a funguje bezvadně, bezproblémově a navíc má pěkné GUI. Samozřejmostí jsou přehledy zátěže a grafy v různých čas. obdobích apod. Lze také použít pro rychlý přístup např. k WiFi nebo Letadlu. Prostě pohodička, i když sledováním baterie se nějak významně nezabývám...
-
cardi
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S5
Battery live tile
Tyto apl. žerou bateri všechny, taky jsem dříve nad tím uvažoval, ale už se to tu někde řešilo že to jsou žrouti.
Battery live tile
No prave u te Insider Pro zatim nemam dojem, ze by zrala baterku. Ale zajimaji me zkusenosti jinych. Odebrat se to da vzdycky.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Battery live tile
Ja osobne tez nepouzivam zadny z batery nesmyslu,kterych je plny obchod a nevidim v tom nejaky prinos.Telefon hojne vyuzivam a vzdy jsem se bez tohoto obesel a nikdy nezustal na holickach.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Battery live tile
Panebože, vykašlete se na nějaké "Battery live tile" a podobné nesmysli... Proč prostě nepoužíváte mobil ??? To Vám nestačí klasický ukazatel stavu baterie ???
Místo používání mobilu, se člověk akorád zaměstnává a zdržuje sledováním takových kravin...
Je to podobné, jako ukazatel počasí podle GPS lokace... K čemu mi je taková blbost, když se prostě můžu podívat s okna ???
Místo používání mobilu, se člověk akorád zaměstnává a zdržuje sledováním takových kravin...
Je to podobné, jako ukazatel počasí podle GPS lokace... K čemu mi je taková blbost, když se prostě můžu podívat s okna ???
Battery live tile
Tak me v podstate nejde o nejake super detaily. Vicemene me zajima jen procentni hodnota baterky. Jsem na to zvyklej z jinych platforem a nechce se mi lezt do menu abych se podival, proste je prijemne mit to na ocich. Netvrdim, ze je to killer feature, ale na druhou stranu to ocenim. A neboj, mobil rozhodne pouzivam 
Jeste k tomu insideru, za par hodin rozhodne baterku nezere, prinejmensim nijak viditelne. A nebo ma 1520 takovou vydrz, ze je to jedno
Uvidim casem, nainstaloval jsem system tiles, coz resi rychly pristup k baterce. Tak to mozna casem odstranim.
Jeste k tomu insideru, za par hodin rozhodne baterku nezere, prinejmensim nijak viditelne. A nebo ma 1520 takovou vydrz, ze je to jedno
-
cardi
- častý přispěvatel

Battery live tile
Kazdy pocasi vyuziva jak chce ne? jinak to ze se muzes podivat i bez toho abych lezl z okna .) mimo tema srymilennium wrote:Panebože, vykašlete se na nějaké "Battery live tile" a podobné nesmysli... Proč prostě nepoužíváte mobil ??? To Vám nestačí klasický ukazatel stavu baterie ???
Battery live tile
Používám
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... e95281b444" onclick="window.open(this.href);return false;
a taky mi nepřijde, že by "žrala"
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... e95281b444" onclick="window.open(this.href);return false;
a taky mi nepřijde, že by "žrala"
Battery live tile
ja mam tenthle a taky max. spokojenost ..
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 3fc0cd70e6" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 3fc0cd70e6" onclick="window.open(this.href);return false;
Battery live tile
stacilo by mi male cislo nad ukazatelem stavu baterie ...
telefon dava info hodne zhruba ... :( a klikat do detailu se mi nechce ...
telefon dava info hodne zhruba ... :( a klikat do detailu se mi nechce ...
Re: Battery live tile
Asi tak.
-
cardi
- častý přispěvatel

Battery live tile
Asi to je pro vývojáře os problém přidat funkci ukazatele baterie v %tech do nastaveni u spořiče nebo kdekoli jinde.
-
mceza
Battery live tile
V nastavení u spořiče to ale přece je.
Proboha ale vždyť procenta jsou zbytečná. Kdyby se telefon vybíjel konstatní rychlostí, ale to se neděje. Mě zajímá jen to, zda mi ještě telefon vydrží nebo ne. To ale podle přesných procent stejně nepoznám. Stačí zapnout Modern Combat 4 a baterka je v háji ať mám 30% nebo 20%.
Dřív jsem procenta také chtěl pořád vidět. Jenže honba za nimi je zbytečná, stejně nic nevyjadřují.
Proboha ale vždyť procenta jsou zbytečná. Kdyby se telefon vybíjel konstatní rychlostí, ale to se neděje. Mě zajímá jen to, zda mi ještě telefon vydrží nebo ne. To ale podle přesných procent stejně nepoznám. Stačí zapnout Modern Combat 4 a baterka je v háji ať mám 30% nebo 20%.
Dřív jsem procenta také chtěl pořád vidět. Jenže honba za nimi je zbytečná, stejně nic nevyjadřují.
-
cardi
- častý přispěvatel

Battery live tile
To je ale fuk ze totam je kdyz to mohlo byt udelano tak jak pisu to by byl problem? a byly by spokojeni vsichni .) abych ti pravdu rek mi je to taky jedno :D jenom kdyz uz o tom takhle diskutujem .)
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Battery live tile
dúfam, že vo WP8.1 sa tam tie prercentá budu dať systémovo pridať, ako je to na nejakých únikoch, ktoré som už skôr videl

http://i1-news.softpedia-static.com/ima ... 1380009947
http://i1-news.softpedia-static.com/ima ... 1380009947
-
mceza
Battery live tile
-Pavel-: Mě třeba ne. Spoustě lidem taky ne. Ale ano, není nic jednoduššího, než třeba do spořiče baterie dát přepínač "zobrazovat ukazatel baterie v procentech".
-
cardi
- častý přispěvatel

Battery live tile
asi moc prace toto udelat uz v osmickach ach jo
-
mmme
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7
Battery live tile
Žádnou battery app jsem nevyužíval až teď na zamykací obrazovce aplikaci Lockmix, která umí zobrazit procenta baterie. Nezabírá místo na HS a přitom je hned na očích.