Battery live tile

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Battery live tile

Post by mberdych »

Poradte mi zaslouzili windowsmani. Jaka apka nejlepsi na info o baterce na live tile? Vim, ze system ma omezeni 30 minut na refresh, ale prijde mi to i tak uzitecne. Zkusil jsem Insider Pro a libi se mi. Jen nevim, jestli to nezere baterku. Nejaky jiny overeny tip?
hujer
smartguru
smartguru
Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)

Battery live tile

Post by hujer »

Já jsem prořídil aplikaci Battery (http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 34815b25cb" onclick="window.open(this.href);return false;) a funguje bezvadně, bezproblémově a navíc má pěkné GUI. Samozřejmostí jsou přehledy zátěže a grafy v různých čas. obdobích apod. Lze také použít pro rychlý přístup např. k WiFi nebo Letadlu. Prostě pohodička, i když sledováním baterie se nějak významně nezabývám...
cardi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S5

Battery live tile

Post by cardi »

Tyto apl. žerou bateri všechny, taky jsem dříve nad tím uvažoval, ale už se to tu někde řešilo že to jsou žrouti.
mberdych
smartmaniak
smartmaniak

Battery live tile

Post by mberdych »

No prave u te Insider Pro zatim nemam dojem, ze by zrala baterku. Ale zajimaji me zkusenosti jinych. Odebrat se to da vzdycky.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Battery live tile

Post by htcjirka »

Ja osobne tez nepouzivam zadny z batery nesmyslu,kterych je plny obchod a nevidim v tom nejaky prinos.Telefon hojne vyuzivam a vzdy jsem se bez tohoto obesel a nikdy nezustal na holickach.
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Battery live tile

Post by milennium »

Panebože, vykašlete se na nějaké "Battery live tile" a podobné nesmysli... Proč prostě nepoužíváte mobil ??? To Vám nestačí klasický ukazatel stavu baterie ???
Místo používání mobilu, se člověk akorád zaměstnává a zdržuje sledováním takových kravin...
Je to podobné, jako ukazatel počasí podle GPS lokace... K čemu mi je taková blbost, když se prostě můžu podívat s okna ???
mberdych
smartmaniak
smartmaniak

Battery live tile

Post by mberdych »

Tak me v podstate nejde o nejake super detaily. Vicemene me zajima jen procentni hodnota baterky. Jsem na to zvyklej z jinych platforem a nechce se mi lezt do menu abych se podival, proste je prijemne mit to na ocich. Netvrdim, ze je to killer feature, ale na druhou stranu to ocenim. A neboj, mobil rozhodne pouzivam :-)

Jeste k tomu insideru, za par hodin rozhodne baterku nezere, prinejmensim nijak viditelne. A nebo ma 1520 takovou vydrz, ze je to jedno :-) Uvidim casem, nainstaloval jsem system tiles, coz resi rychly pristup k baterce. Tak to mozna casem odstranim.
cardi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Battery live tile

Post by cardi »

milennium wrote:Panebože, vykašlete se na nějaké "Battery live tile" a podobné nesmysli... Proč prostě nepoužíváte mobil ??? To Vám nestačí klasický ukazatel stavu baterie ???
Místo používání mobilu, se člověk akorád zaměstnává a zdržuje sledováním takových kravin...
Je to podobné, jako ukazatel počasí podle GPS lokace... K čemu mi je taková blbost, když se prostě můžu podívat s okna ???
Kazdy pocasi vyuziva jak chce ne? jinak to ze se muzes podivat i bez toho abych lezl z okna .) mimo tema sry
Sinpa
smartstar
smartstar
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Battery live tile

Post by Sinpa »

Používám
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... e95281b444" onclick="window.open(this.href);return false;
a taky mi nepřijde, že by "žrala" :-)
hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

Battery live tile

Post by hamoun »

ja mam tenthle a taky max. spokojenost ..
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 3fc0cd70e6" onclick="window.open(this.href);return false;
hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

Battery live tile

Post by hamoun »

stacilo by mi male cislo nad ukazatelem stavu baterie ...
telefon dava info hodne zhruba ... :( a klikat do detailu se mi nechce ...
Sinpa
smartstar
smartstar
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Re: Battery live tile

Post by Sinpa »

Asi tak.
cardi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Battery live tile

Post by cardi »

Asi to je pro vývojáře os problém přidat funkci ukazatele baterie v %tech do nastaveni u spořiče nebo kdekoli jinde.
mceza

Battery live tile

Post by mceza »

V nastavení u spořiče to ale přece je.

Proboha ale vždyť procenta jsou zbytečná. Kdyby se telefon vybíjel konstatní rychlostí, ale to se neděje. Mě zajímá jen to, zda mi ještě telefon vydrží nebo ne. To ale podle přesných procent stejně nepoznám. Stačí zapnout Modern Combat 4 a baterka je v háji ať mám 30% nebo 20%.

Dřív jsem procenta také chtěl pořád vidět. Jenže honba za nimi je zbytečná, stejně nic nevyjadřují.
cardi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Battery live tile

Post by cardi »

To je ale fuk ze totam je kdyz to mohlo byt udelano tak jak pisu to by byl problem? a byly by spokojeni vsichni .) abych ti pravdu rek mi je to taky jedno :D jenom kdyz uz o tom takhle diskutujem .)
mato289
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi Max

Battery live tile

Post by mato289 »

dúfam, že vo WP8.1 sa tam tie prercentá budu dať systémovo pridať, ako je to na nejakých únikoch, ktoré som už skôr videl
:)
http://i1-news.softpedia-static.com/ima ... 1380009947
mceza

Battery live tile

Post by mceza »

-Pavel-: Mě třeba ne. Spoustě lidem taky ne. Ale ano, není nic jednoduššího, než třeba do spořiče baterie dát přepínač "zobrazovat ukazatel baterie v procentech".
cardi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Battery live tile

Post by cardi »

asi moc prace toto udelat uz v osmickach ach jo
mmme
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7

Battery live tile

Post by mmme »

Žádnou battery app jsem nevyužíval až teď na zamykací obrazovce aplikaci Lockmix, která umí zobrazit procenta baterie. Nezabírá místo na HS a přitom je hned na očích.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”