Lumia 520 kontrola úložiště
-
Pepanisko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Zdravim, vsude jsem cetl ze Lumie maji mit v nastaveni polozku kontrola uloziste. Cetl sem ze to ma byt diky aktualizaci. Pred par dny jsem L520 zakoupil a telefon nasel aktualizaci, ktera jej zrychlila, ale polozka v nast tam opet neni. Nasel jsem tema o Lumia Pusher, tak uz to tam mam, ale zajima me proc to,neslo rovnou s aktualizaci, protoze zadnou dalsi mi telefon nenajde. Smim vedet jestli cekat nebo se spokojit s tim Pusherem? Setkal se s tim nekdo?? Diky za reakce 
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Protože lumia pusher aktualizuje aplikace dodávané Nokií, mezi které patří rovněž některá nastavení, třebas kontrola úložiště.
oproti tomu aktualizace telefonu updatuje celý systém. Takže máš v telefonu pravděpodobně GDR2 + AMBER a je jasné, že telefon žádnou další aktualizaci nenajde, protože žádný další update systému pro l520 nebyl vypuštěn.
to přijde až začátkem příštího roku (GDR3 + black FW)
oproti tomu aktualizace telefonu updatuje celý systém. Takže máš v telefonu pravděpodobně GDR2 + AMBER a je jasné, že telefon žádnou další aktualizaci nenajde, protože žádný další update systému pro l520 nebyl vypuštěn.
to přijde až začátkem příštího roku (GDR3 + black FW)
-
Pepanisko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Ahá tak je to, v tom případě je mi to jasné, díky za objasnění