Lumia 920: prehrievanie
Zdravim,
kupil som si pred par dnami Lumiu a prehrieva sa nad moje ocakavania, neviem ci ide len o chybny kus alebo je to bezny jav u nich lebo som nemal doteraz pocit ze som sa o niecom takom docital. Staci napriklad 10+ minut na nete a uz to citit (najrychlejsie a najviac to citit v hornej casti nad fotakom). Vie mi niekto poradit co s tym?
kupil som si pred par dnami Lumiu a prehrieva sa nad moje ocakavania, neviem ci ide len o chybny kus alebo je to bezny jav u nich lebo som nemal doteraz pocit ze som sa o niecom takom docital. Staci napriklad 10+ minut na nete a uz to citit (najrychlejsie a najviac to citit v hornej casti nad fotakom). Vie mi niekto poradit co s tym?
pomerne výrazne sa zahrieva aj pri hraní napr. halo: spartan assault. vtedy dokonca ani nabíjačka ten telefón nestíha dobíjať 
Mě se zahřívá pouze při hraní her a to ještě né nějak markantně.
-
Simon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II
Prefuknuť ventilátor, pripadne vykonejsie vetraky + doporucujem nosiť vedro zo studenou vodou a raz za čas v doňho dať mobil.
Ale nie...Tak ak si myslís že je to tak extrémne tak skús Servis, prípadne ench ti to skontrolujú, pozrú a uvidíš.
Ale nie...Tak ak si myslís že je to tak extrémne tak skús Servis, prípadne ench ti to skontrolujú, pozrú a uvidíš.
No ved ano lenze nechce sa mi 30 dni cakat na to aby mi povedali ze to je bezne alebo co, preto sa tu pytam 
Re: Lumia 920: prehrievanie
Nedavno sa niekto stazoval na rovnaky proble. Pomohlo vypnutie 3g alebo lte.
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
U mě pořádně peče na nabíjecím polštáři. Ještě, že je za rohem zima, tak mi to v kapse tolik nevadí, v létě to bude horší 
- jkubovic
- častý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Redmi 4 Note LTE Global, MS Lumia 640 DS,
Mne tiež hreje v hornej časti pri browsovaní po nete cez 3G.
Keď prepnem na 2G, tak to zahrievanie nie je až také výrazné.
V podstate sa ale táto časť zahrieva pri akejkoľvek činnosti - WiFi, hry a pod.
Niekto tu písal, že práve v tých miestach je procesor.
Či je však to zahrievanie normálny stav, to posúdiť neviem...
Keď prepnem na 2G, tak to zahrievanie nie je až také výrazné.
V podstate sa ale táto časť zahrieva pri akejkoľvek činnosti - WiFi, hry a pod.
Niekto tu písal, že práve v tých miestach je procesor.
Či je však to zahrievanie normálny stav, to posúdiť neviem...
No tak o bezdrotovom nabijani ani nehovorim, to je doslova vriaci. Vypnutie 3g pri browsovani by mozno pomohlo, ale na v podstate stale "spickovom" mobile nemoct vyuzivat zakladnu vec ako 3g mi pride teda divne.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
používat to můžeš a zahřívání je normální. U všech výkonných mobilů.
Pri bezdrotovom nabijani je zahrievanie proste divne. Ja mam Lumiu cely den na bezdrotovej nabijacke a je uplne studeny. Ale mozno to je tym, ze ked ho tam davam tak ma min 80% baterky a nemusi vela dobijat.