Lumia 820 - restarty stale dookola

Diskuze věnovaná chytrým telefonům Lumia 720, 730, 800, 820 a 830
Post Reply
Sheddow
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Nokia Lumia 820

Post by Sheddow »

Ahojte, mam lumiu 820 dva mesiace. Dnes po ceste do prace som si pisal na whatsappe s priatelkou, stretol som v buse kolegynou a telefon dal do vrecka. Po par minutach mi telefon zavibroval a tak som ho vytiahol a pozeram, ze cierna obrazovka a nereaguje. Skusal som ho restartnut. Po restarte mi nabehne napis nokia, potom ma nabehnut modra obrazovka s logom windows phone, no ostane tam len modra obrazovka a nic na nej. Po chvilke sa telefon sam restartne a takto to ide stale dookola. Restarty, vybratie sim, SD karty ani baterky ci pripojenie k PC nic nezmenilo. Na internete som si nasiel navod ako dostat mobil do tovarenskych nastaveni, po jeho aplikovani sa vsak nic nezmenilo. Jedine co sa zmenilo, ze uz sa mi to neda vykonat, pretoze po odpojeni telefonu z PC alebo nabijacky zacne svietit cez obrazovku ikona takmer prazdnej baterie a s telefonom sa mi neda nic robit. Aj po niekolkych hodinach pripojenych na nabijacku sa telefon sam dookola spusta a restartuje bez toho, aby som to ja nejako ovplyvnil s tym ze ked ho vypojim stale ukazuje vybitu bateriu. Neviem ci je to vada systemu alebo baterie, preto este ako poslednu moznost pred reklamaciou skusim napisat sem. Budem vdacny za vsetky rady.
PS: Mozno som tie tovarenske nastavenia neurobil spravne...
Carlosso
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by Carlosso »

Měl si tam Portico nebo Amber?
Sheddow
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by Sheddow »

Mal som tam vsetko aktualizovane na najnovsiu verziu aj system, neviem ako sa volal. Pred asi troma tyzdnami mi tam vybehla aktualizacia tak som to potvrdil.
Carlosso
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by Carlosso »

Zkusil jsi tohle?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5FZPufCPcXw[/youtube]

Tady je to i popsaný.

http://www.youtube.com/watch?v=5FZPufCPcXw" onclick="window.open(this.href);return false;
Sheddow
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by Sheddow »

Skusil som tento navod, v momente kedy sa tam maju objavit ozubene kolecka, mne sa tam objavi blikajuca ikona takmer prazdnej baterie. Problem je, ze bateria sa mi v tomto stave nedobija. Ked hu necham v telefone ten sa neustale restartovava a aj po hodinach je bateria stale vybita. Ten faktory reset zrejme nie je mozne urobit s takmer prazdnou bateriou.
jaroslavii
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by jaroslavii »

Tak asi nezbývá, než baterii dobít jinak a pak to zkusit znovu na telefonu.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 720/730/800/820 a 830”