Zdravím,
pořídil jsem si do své výbavy šikovnou krabičku od Logitechu na bezdrátový přenos hudby prostřednictvím bluetooth - Wireless speaker adapter. Jsem s tím naprosto spokojený, ovšem WP s tím má problém. Spárovaní a připojení proběhne ok, přehrávání taky funguje ale s jedinou vadou na kráse - vyruší to wi-fi příjem. Jakmile se k Logitechu připojím a začnu přehrávat, telefon se odpojí od routeru a v telefonu ve správci wi-fi sítí se to může zbláznit - neustále se snaží připojit ale nedaří se mu to. V momentě, kdy přeruším přehrávání, tak při následujícím pokusu se telefon bez problému připojí.
Máte s tím prosím někdo nějakou zkušenost? Logitech se chová jako běžná HF sluchátka, tak prosím, kdo je máte, zkuste to otestovat, jak se to chová u vás, díky moc.
Jen pro info, mám Samsung Omnia 7, odemknutý s Nokiáckou romkou Lumia 800 - mi7Rom WP7.8 Nokia Edition Mod v2
Nefunkčnost wi-fi během Bluetooth HF přenosu
-
mceza
Nefunkčnost wi-fi během Bluetooth HF přenosu
Vyzkoušel bych jiný telefon s tovární ROM. Osobně si prostě myslím, že Lumie 800 má jiná BT/wifi rádia a proto to na Omnii prostě nejde.
Teorii, že je to custom ROM ale potvrdít něbo vyvrátíš jen jiným telefonem.
Teorii, že je to custom ROM ale potvrdít něbo vyvrátíš jen jiným telefonem.