Autoflight CZ hodiny (zvuky ke stažení)

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Autoflight CZ hodiny (zvuky ke stažení)

Post by Jiří Hanč »

udělal sem pro vás překlad hodin na program autoflight
linky:

Code: Select all

http://files.filefront.com/autoflight_hodiny_CZ_by_Wtrar/;7329698

všechny soubory(mimo návodu nahraj do:\Storage(Storage Card)\program files\AutoFlight\ESound\
(overwrite all)

překlad dělanej přes linguatec reader online a soubory převedený v Nero Wave Editoru,takže je to celkem strojový a ještě jedna malá chybka-při Chrime
Clock je tam špatnej pád- dobře:5hodin,6hodin......
špatně:1hodin,2hodin,3hodin a 4hodin
Ale co chcete zadarmo :D

Moc co rád bych slyšel vaše návrhy,zaco bych měl nahradi hlášku je právě!
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Dobra prace, ty zvuky jsem zrovna pridal k instalacnim souborum v Download sekci (+ aktualizace AutoFlightu na novou verzi). Akorat ten link na nahraj.cz je nefunkcni

Download
AutoFlight 5.1.2 + české zvuky (SP)
AutoFlight 5.1.2 + české zvuky (PPC)

Image
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Post by Jiří Hanč »

Jiří H:díky :grin: ,ale moc se omlouvám - našel sem jednu velkou chybu :cry: -chy bělo mi tam číslo 16,takže sem to přidal,opravil sem také useklou trojku a nesrozumitelnou hlášku právě je sem nahradil o něco srozumitelnějším je právě-vše je v opraveném linku v prvním postu

Byl bych moc rád kdybyste mi poslali návrhy na začáteční hlášku(místo je právě),děkuji moc

A ještě,nevíte někdo jak by bylo možné udělat funkčnost tlačítěk v zavřeném stavu(ale, bez sluchátek)?-Motorola MPx 220(rád bych si poslechnul kolik je hodin ,aniž bych musel foun vytahovat z kapsy a otvírat ho) :twisted:

A jetě O.T. : Všechno nej Jirko(já sem taky Jirka :-D )
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Díky, aktualizuju ty soubory v Download sekci :-)
Take preju vse nej k svatku 8-)
semi pepino
nováček
nováček

Post by semi pepino »

Můj názor na hlášku "je právě" je, že by stačilo "je", ale to stejně neřeší problém se skloňováním je 4 hodiny, je 13 hodiny. V češtině to prostě v jednom pádu odříkat nejde. Jedině místo "je právě" neříci nic potom jen číslo a místo "hodiny" zase nic. Zbyde tedy jen časový údaj což je lepší než si dělat na veřejnosti ostudu s negramotným telefónem :oops:
Tak jsem to vyřešil: Je první hodina, druhá hodina, třetí hodina..., desáta... patnáctá, dvacátá, třiadvacátá hodina :grin: Ale kdo to namluví :-( Do té doby zůstanu u originálního zvuku.
Post Reply

Return to “Aplikace”