Google aplikace a ČÍNA >>ZTE nubia z5 mini

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
Hc007
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Nubia z5 mini

Google aplikace a ČÍNA >>ZTE nubia z5 mini

Post by Hc007 »

Dobrý podvečer androiďíci, měl bych jednu z tradičních otázek . :?:

= nový telefon z ČÍNY ,konkrétně aliexpress , telefon Zte nubia z5 mini ( na stránkách prodejce psal že je kompatibilní s google aplikacemi a že jsou nainstalovány, to taky byly, ale bohužel ne funkční , nějaké post doinstalované app ,takže jsem dal telefon do továrního nastavení abych zjistil jestli jsou tam oficialně a samozřejmně nebyly . :idea:
Hláška typu : unfortunately google play store has stopped , v reportu.. java.lang.illegalargumentException:unknown Url connect ...

Zkoušel jsem :
1) novější verzi google play 4.3.10
2) Tovární nastavení
3) smazání cache pameti u aplikace google play .
4)přes es exploer prozkoumat system/ apps, jestli se tam neskrývá google play s přetvářkou
5) instalaci no name rom http://www.needrom.com/mobile/zte-nubia-z5-mini/" onclick="window.open(this.href);return false; (postup byl...stáhnutí na sd >Wipe Data / Factory Reset >Wipe Cache Partition -> Wipe cache>z5 do recovery modu >choose zip from sdcard ->= zkouška nahraní nové rom . při instalaci napsala Abort .Tím můj pokus skončil .
6) Vyzkoušet připojit se,ne na wifi, ale na datové připojení .
7)Nový google učet

Dnes světlý bod , podařilo se mi rozjet gmail, takže by snad nemusela být uplná utopie tam rozjet Play .

Model No:NX402
Android :4.2.2
Basebandversion :NX40X_Z0_CN_XSPPL1DD11F030
Kernel:3.4.0-gd4c6b39
Nubia@swlab-1t188
Build number:NX40X_CNCommon:V0.30
Za chyby a nesmysly v textu se předem omlouvám .
Budu vděčný za každou radu ohledně mého problému a co nejméně hlášek,že jsem nedostatečně používal políčko Search . . .
Post Reply

Return to “Operační systém Android”