Zdravím Vás,
chtěl jsem si nastavit na Lumii 920 GDR 2 vlastní zvuky na sms a email podle návodu zde ( http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 8&start=15" onclick="window.open(this.href);return false; )
Ale už na začátku problém že mi storage enabler nevidí zařízení. A Zune také ne.
Systém na PC mám Widle XP prof.
Poradíte co s tím, případně nějaký jiný postup?
Po update na GDR 2 mě to nokiácký kníknutí už vážně nevyhovuje a ostatní zvuky jsou nic moc. Byl jsem zvyklý na Bubbles z HTC Touch pro 2 Tak jsem doufal že ho opět použiju.
Díky za každou radu, pomoc a tak. Jsem ještě novice, ale spokojený ;)
1) Toto je návod pro Windows Phone 7.x
2) Návod je stejně jen pro odemčené telefony (a to ještě velmi složitě...)
3) Windows Phone 8 není podporován/nepodporuje Zune
4) Vlastní zvuk lze nastavit pouze u vyzvánění hovoru (příp. budíku). SMS a notifikace nejdou
Taky mě změnou tónu dost naštvali. Jestli mi něco vadí, když se věci mění člověku pod rukama.
Takže zatím není žádná možnost jak to udělat? Škoda.
Zvuk na volání jsem změnil, jen nevím proč všude píšou že zvuk musí být dlouhý jen 30 sec, nebo kolik to. Hraje mi celá písnička. A to nacpání do telefonu bylu úplně snadné. U požadovaného tónu jsem ve vlastnostech přidal tag Ringtone, jak se všude píše, připojil jsem telefon pomocí USB, otevřel jsem složku Ringtones, překopíroval tam a už jsem to viděl ve výběru zvuků.
A ty změny pod rukama, to mě štvalo u Androidu, že po každé změně byly jiné zvuky klávesnice a další a doufal jsem že to u NK nebude taky tak. Bohužel ano. No a u Samsung GSII bylo taky docela snadné naházet si vlastní zvuky na sms, volání aj.
No jo, všechno má své. Ale WP8 rozhodně vede. Plynulost, rychlost, zasekla se mi dvakrát při spuštění foťáku a sama se zrestartila a co vidím u Androidu :D A hlavně co je důležité si uvědomit, že když si koupím Ťamťunga za 3tis, tak nemůžu čekat bůh ví jakou nálož. Ten hardware má co dělat aby rozpohyboval systém a nedej bože když po něm budu chtít náročné operace a aplikace. Prostě když už má něco běžet, tak to musí bejt kus železa, že jo.