Zdravím,
asi měsíc jsem nepoužíval moji Lumii 710 a ležela mi jen tak na stole. Včera jsem ho zkoušel zapnout a telefon nereagoval.. Ani po připojení k nabíječce. Dnes jsem zkoušel kupovat novou baterii, ale ani to nepomohlo. Takže Vás prosím o radu, nenapadá mě co by s tím mohlo být.
Lumia 710 - nejde zapnout po nepoužívání
Hard reset jsi zkousel? Tlacitko power+snizeni hlasitosti+tlacitko fotaku najednou. Telefon by mel zavibrovat, jak zavibruje pustis tlacitko power, ale ty dalsi 2 tlacitka jeste drzis priblizne 5 sekund. Ale nejdriv to nechej samozrejme na nabijecce, jestli je baterka vybita.
diky za odpoved, hard reset jsem zkoušel několikrát, ale pokaždé neúspěšně. Telefon jsem na nabíječce nechával 2 hodiny a stále nic. Telefon zavibruje pouze po připojení k nabíječce, ale to je tak všechno
Zkus to tam nechat cely den, pak hard reset. Nech ho nabijet proste celej den. Jestli to nepomuze, tak asi jedine servis. Jeste zkus nabijeni pres pocitac.
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
myslím, že najpravdepodobnejšou príčinou bude pokles napätia v batérii pod únostnú hodnotu...
wikipedia:
„Vadí jí úplné vybití. Když se dostane pod napětí 2,8 V, je velmi těžké ji znovu „oživit“."
http://cs.wikipedia.org/wiki/Lithium-io ... l%C3%A1tor" onclick="window.open(this.href);return false;
wikipedia:
„Vadí jí úplné vybití. Když se dostane pod napětí 2,8 V, je velmi těžké ji znovu „oživit“."
http://cs.wikipedia.org/wiki/Lithium-io ... l%C3%A1tor" onclick="window.open(this.href);return false;
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pise ze skousel i koupenou novou baterii a tez to nepomhlo,bud tedy servis anebo zkuseny ovladajici Nokia Care Suite.