Zdravím, předem se omlouvám, zda již existuje podobný topic.
Včera jsem si koupil Nokii Lumia 820 (je to můj první smartphone) a to zejména kvůli ovi mapám. Problém je v tom, že zatím nemám mobilní internet. Když jsem chtěl dostat ovi mapy do mobilu přes pc, nešlo mi to, stáhnul jsem si sice aplikaci windows phone, ale pomocí ní mi jde do mobilu vkládat jen hudba a to ještě složitě, mám i pc suite, ale tam mi to píše, že mobil není připojen v kompabitilní reřimu. Nakonec jsem se pokusil připojit na naši wi-fi, na kterou mám připojený ntb, ale vždy mi to píše, že připojení bylo neúspěšné, signál mám, sedím přímo u modemu. Tak si s tím nějak nevím rady.
Lumia 820 připojení a ovi mapy.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nejsou to Ovi Mapy,ale Here Maps(Mapy) a Here Drive(Autem).Stahnout si je musis pres telefon a to pomoci wifi.Pres pocitac se u Windows Phone netahaji.
Aha, v informací o telefonu, byla podpora ovi map, ale předpokládám, že jde jen o jiný název a že možnost používat je offline stále platí, jinak by to pro mě byly vyhozené peníze.
Nevíte někdo, jaký problém by mohl být s tou wi-fi? mám klasické adsl, modem zyxel p-500 s podporou wifi, ntb se na to přopojí v pohodě, ale mobil ne.
Nevíte někdo, jaký problém by mohl být s tou wi-fi? mám klasické adsl, modem zyxel p-500 s podporou wifi, ntb se na to přopojí v pohodě, ale mobil ne.
-
mceza
Některé telefony mají problém, když wifi běží na kanálu 11. Ten v USA není a proto si s ním dost často neporadí...
Co filtr Mac adres nebo něco tkaového v nastavení routeru?
Co filtr Mac adres nebo něco tkaového v nastavení routeru?
Netuším. Kde je možné to zjistit?mceza wrote:Co filtr Mac adres nebo něco tkaového v nastavení routeru?
S timhle routrem mi WP7 telefon jede jen pokud je wifi nastavena na kanálu 1.Gooner wrote:Aha, v informací o telefonu, byla podpora ovi map, ale předpokládám, že jde jen o jiný název a že možnost používat je offline stále platí, jinak by to pro mě byly vyhozené peníze.
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
někdy může být problém i zabezpečení WiFi, pokud nepomůže přehodit kanál na 1 zkusil bych ještě dočasně vypnout zabezpečení jestli si to telefon nerozmyslí