Aktualizacie aplikacii obchodu

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
sajban7
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 820

Post by sajban7 »

Zdravim Vas, nevedel by mi niekto poradit. Ked si otvorim obchod tak mi neukazuje ziadnu aktualizaciu aplikacie ale dnes som nahodne tukol na jednu v obchode ktoru uz mam nainstalovanu a tam bolo ze aktualizovat a hned mi obchod zobrazil aj pocet najdenych aktualizacii 1 a aj na ploche svietila jednotka a tak som hladal dalsie aplikacie a nasiel som a vzdy ked som otvoril danu aplikaciu v obchode tak mi priratal pocet najdenych aktualizacii. Nemalo by to fungovat tak ze aplikacia obchod by sama mala kontrolovat a ponuknut aktualizacie aplikacii? Da sa to niekde nastavit? Za odpoved dakujem.
martkono
přispěvatel
přispěvatel

Post by martkono »

Funguje to automaticky, aktualizacie sa ale nehladaju kazdu hodinu, mozno raz za den (alebo par dni).

Mas data alebo si pripojeny cez wifi? Ak si cez wifi, tak ta sa zvykne vypinat ked je telefon zamknuty. Vtedy sa napr. moze telefon snazit vyhladat aplikacie, ale nema pripojenie, tak to odlozi na buduce.
sajban7
nováček
nováček

Post by sajban7 »

Aha, vdaka. Mam wifi ale zapinam ho len obcas. Myslel som ze ked ho zapnem tak mi automaticky vahlada aj aktualizacie tak ako maily.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Ano, tak by to fungovalo treba na Androidu, na Windows je to jinak...
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Post by Simon »

Keď tak sa raz za čas mrknúť na WP7 applist či niektorá aplikácia ktorú máte nemá update :) (je aj aplikácia aj internetová stránka)
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”