Ahoj, díky za reakci.
Orientaci mapy jsem nezvažoval. V Brně se docela vyznám a tak mi přišla orientace na sever jako logický krok s tím, že není potřeba nic dalšího. Ale dobrý nápad. Mohu to začlenit. Jen nevím, jak by to fungovalo na zařízeních bez kompasu. Tam to asi deaktivuji.
Protože se jedná o větší úpravu, tak pokud tuto funkci zapracuji, až v připravované zcela nové verzi. A to nebude hned.
Mluvíš o IDOS linkách - asi myslíš IDS JMK, že? To je jen a pouze otázka toho, k jakým datům se dostanu. Po dvou letech vyjednávání s jsem se oficiálně dostal k datům DPMB. Určitě plánuji aplikaci rozšířit co to jen půjde, ale to záleží jen na tom, kdo mi data poskytne
Jednám s několika dalšími subjekty a třeba se zadaří.
Filtrování linek, vozidel a podobně plánuji přidat pravděpodobně až do nové verze.
Teď je největším úskalím absence offline mapy. Protože sám mám malou FUP, tak chci tento problém vyřešit co nejdříve, ale to si bude vyžadovat zcela předělat aplikaci. A protože webový server píšu jako bakalářskou práci, velké změny čekají i ten.
Každopádně děkuji za podněty. Orientaci mapy podle pozice se pokusím v nějaké z následujících verzí použít. Určitě to není špatný nápad.
Snad jen napovím, že se připravuje ještě něco nového a zcela jiného. Víc zatím neprozradím - obchodní tajemství :D