Ovládání smartphonu z počítače (posílání kláves)?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Keff
nováček
nováček

Ovládání smartphonu z počítače (posílání kláves)?

Post by Keff »

Ahoj, nevíte o nějaké utilitce která by mi umožnila ovládat smartphone klávesnicí mého počítače (přes activesync)?
Znám Windows CE Remote Display (utilitku z Windows Mobile Developer Power Toys), ale ta bohužel navíc přenáší i obraz z SP do počítače, což je sice super, ale telefon pak reaguje se sekundovým zpožděním a laguje.
Takže hledám přesně stejnou věc, jen bez přenosu obrazu - idea: SP si položím na stůl a píšu SMS na klávesnici -> na displej vidím.

(Potřebuju to na psaní SMS, Jeyo extender je trošku obludka, nechci spouštět outlook kvůli odpovědi na sms, Jeyo companion pod vistou nejede a Neil's SMS utils jo, ale jen s WM05).

Díky moc :)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Tahle aplikace by to mela v poho zvladnout http://www.soti.net/default.asp?Cmd=Pro ... bCmd=PCPro
Keff
nováček
nováček

Post by Keff »

Diky moc, ale radsi bych videl nejakou parkilobajtovou utilitku nez kanon na vrabce za $35...
(notabene, vlastne chci jen 1/2 funkcnosti freeware utilitky :))
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

SOTI Pocket Controller je fakt jak jit s kanonem na vrabce, ne-li komara...
Samozrejme je to vynikajici aplikace a jak Jerry vi, nedam na ni dopustit.

Ale na to, co by chtel Keff, je idealnejsi aplikace zvana TrueConnect, ktera teda taky neni nejlevnejsi, ale na psani SMS je daleko operativnejsi. Proste PDA je schovano "za hranou" monitoru (kterou si muzes menit), a pri prejeti kurzoru mysi se kurzorem dostanes primo do PDA(SP) a muzes s kurzorem ovladat primo WM. Pricemz je to jednoznacne daleko nejrychlejsi (nemusi se prenaset obraz, spousti se automaticky po pripojeni zarizeni k AS atd.) a hlavne psat muzes primo pres klavesku hned - je to naprosto intuitivni a svete div se - jde to i s ČEŠTINOU aneb hackama a carkama, i kdyz jinak neni WM vubec lokalizovane. Proste pro tyhle pripady dle meho naprosto idealni reseni 8-)
Keff
nováček
nováček

Post by Keff »

Kato: WOW, diky :)) Mazec, uzasne rychle, a mel jsi videt jak jsem valil oci kdyz jsem poprve videl kurzor na displeji WM smartphonu - a zjevne s nim bylo v tech windowsech pocitano... a jsou psat i smajliky se zavorkou z klavesnice, narozdil od CE remote display :)
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

4Keff: Neni zac. At slouzi. Doporucuju jeste v nastaveni zvysit rychlost kurzoru a povolit sdileni schranky (at muzes copy & paste tahat veci mezi WM a Win) ;-)
Ad. smajlici - rikam, ze to zanechava rozlozeni klavesnice, jakou pouzivas na PC (tzn. CZ, EN, proste co pouzivas.. a muzes se vesele mezi tema rozlozenima samozrejme prirozene prepinat)
FatlError
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by FatlError »

to je vsecko moc pekny, ale jak pripojim tu mys a klavesnici k mobilu pripojim ?
Koljas
nováček
nováček

LOOOOL

Post by Koljas »

Klávesnice ani myš se k PDA nepřipojují - PDA se připojuje k PC
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

a) téma je přez rok starý!