[app] xatcher - geocaching (publikován)
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
UPDATE
Aplikace je nyní k dispozici:
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... f343c0e93d" onclick="window.open(this.href);return false;
Momentálně dokončuji aplikaci na geocaching, screenshoty si můžete prohlédnout zde: http://xatcher.blogspot.com/2013/02/almost-done.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud by měl někdo zájem, může se zúčastnit testování, stačí mi live ID přes PM. Vývojářský účet není třeba.
Ideální by bylo, aby se přihlásil někdo s telefony HTC 8S, 8X nebo Samsung.
Je třeba mít účet na geocaching.com.
Pozor - jedná se o WP8 aplikaci, WP 7.x není podporován.
Aplikace je nyní k dispozici:
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... f343c0e93d" onclick="window.open(this.href);return false;
Momentálně dokončuji aplikaci na geocaching, screenshoty si můžete prohlédnout zde: http://xatcher.blogspot.com/2013/02/almost-done.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud by měl někdo zájem, může se zúčastnit testování, stačí mi live ID přes PM. Vývojářský účet není třeba.
Ideální by bylo, aby se přihlásil někdo s telefony HTC 8S, 8X nebo Samsung.
Je třeba mít účet na geocaching.com.
Pozor - jedná se o WP8 aplikaci, WP 7.x není podporován.
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
[app] xatcher - geocaching
Velka skoda, ze neni WP7, rad bych ozkousel. Zatim jsem spokojen s geocachig live a alternativne s maloo. Mrzi me, ze zadna geocaching aplikace neumi pracovat s offline mapovymi podklady, at uz htc locations nebo nokia autem
-
steelspace
- smartmaniak

Myslím, že Maloo umí sáhnout Open Street Maps pro offline použití. Což jsou asi nejlepší podklady pro GC. Já jsem se rozhodl pro WP8 právě kvůli existenci offline map, ale obávám se, že někde v lese budou dost na houby 
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Tak open street si můžeš do aplikace taky přidat 
jinak moc rád vyzkouším, třeba hned o víkendu. Pošli info
Ale mám taky l920.
jinak moc rád vyzkouším, třeba hned o víkendu. Pošli info
Ale mám taky l920.
-
steelspace
- smartmaniak

Online mapy umí ten původní kontrol z WP 7.X. Zatím jsem nenašel způsob, jak tomu novému z WP 8 podstrčit jiné mapové podklady.
-
steelspace
- smartmaniak

OpenStreet Maps jsou vyřešené.
-
steelspace
- smartmaniak

Aplikace je od teď k dispozici.
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
jsem blbej nebo nejde filtrovat vlastní nálezy? na mapě když si vytáhnu seznam nalezených keší v okolí mi to u nich ukazuje smajlíka jako že jsem keš už sebral ale nikde nevidím, ani v options, že by bylo možné toto filtrovat
jinak pěkná aplikace, ale proč není česky nebo není možné alespoň jazyk vybrat, když jí dělá český vývojář?
jinak pěkná aplikace, ale proč není česky nebo není možné alespoň jazyk vybrat, když jí dělá český vývojář?
-
steelspace
- smartmaniak

Zatím je to první verze, připomínky si zapíšu.
Filtrování zatím není uděláno, ale je to jedna z první věcí, které budou v příští verzi. Čeština taky.
Připomínky a návrhy posílejte na [email protected]
Filtrování zatím není uděláno, ale je to jedna z první věcí, které budou v příští verzi. Čeština taky.
Připomínky a návrhy posílejte na [email protected]
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

já bych se tedy přimlouval ještě za jednu věc, možnost zobrazení názvu keše u ikony na mapě, nějaký přepínač zapnout/vypnout aby si mohl vybrat každý dle gusta
-
steelspace
- smartmaniak

Větší špendlíky potom zakrývají mapu a je to takové nepřehledné. Asi bych popřemýšlel o tom, že by se to nějak dynamicky rozhodovalo podle hustoty špendlíků na mapě.
Ještě mám v zásobě jednu vychytávku: udělat to podobně jako City Lense - kešky by byly vidět v reálu. Ale nevím, jestli je to použitelné.
Ještě mám v zásobě jednu vychytávku: udělat to podobně jako City Lense - kešky by byly vidět v reálu. Ale nevím, jestli je to použitelné.
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

a nešlo by to udělat jako že když kliknu poprvé na špendlík zobrazí se název keše, např. s ikonou nálezu jako je v seznamu dole, a kdyz kliknu podruhé tak se zobrazí celý detail keše?
jako fíčura by byla ta rozšířená realita určitě zajímavá, takovej tahák na uživatele, jinak si myslím že v reálu využitelné jen málo
jako fíčura by byla ta rozšířená realita určitě zajímavá, takovej tahák na uživatele, jinak si myslím že v reálu využitelné jen málo
-
steelspace
- smartmaniak

WP Central píše o mé aplikaci http://www.wpcentral.com/go-treasure-hu ... dows-phone" onclick="window.open(this.href);return false;
-
steelspace
- smartmaniak

Tipy a triky: http://xatcher.blogspot.cz/2013/03/tips-and-tricks.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
bigt
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ
Tak jsem si ji koupil, jelikož má určo budoucnost a mám pár připomínek (používal jsem Locus a c:geo), ten filtr nalezených/vlastních by to chtělo, odstranil bych určitě ty fotky z nalezených keší, protože data jsou drahá (žijem v ČR)
a nějak jsem nepřišel jak na ty offline mapy... Poslední věc (aby toho nebylo málo), import gpx
.
Jinak dobrá práce, jen tak dál
Jinak dobrá práce, jen tak dál
-
steelspace
- smartmaniak

Offline mapy - nevím, co konkrétně myslíš, ale ty si stáhneš v systémové aplikaci Mapy (HERE maps nebo Bing Maps) - jsou pak dostupné i jinde.
-
bigt
- stálý přispěvatel

Aha, to jsem netušil, že to pak jde i v této aplikaci... Další nemilá věc je, že aplikace nebere v potaz waypointy (nebo jsem je aspoň nenašel)
-
steelspace
- smartmaniak

Právě teď jsem dal ke schválení aktualizaci s některými novými funkcemi. Waypoints a trackables tam nejsou, budou následovat. Musím to udělat nějak inovativně, ale zatím nevím jak.
Jinak případné nápady jsou vítány.
Jinak případné nápady jsou vítány.
-
bigt
- stálý přispěvatel

Myslím, že nemusíš vymýšlet mnoho inovací, zkus se spíše zaměřit na věci, které při geocachingu člověk potřebuje...
1. zobrazit keše- to máš ok
2. uložit keš- zde možná import gpx, každopádně s uložením by měla souviset i aktualizace bez ztráty vlastních waypointů
3. navigace, to máš zvládlé ok vč offline, ale chybí ty waypointy, tím pádem se nedají lovit multiny ani mysterky, možná zkusit promítání final bodu se zadanim azimutu, to je dost častý úkol u multin.
4. Logování- samozřejmě i s trackables- dropped, visited...
Tyhle 4 body jsou základ... To se mi to mluví, když neumím programovat, co
Jinak mrkni se, pokud mas moznost na cgeo a locus a klidne se inspiruj, hlavne cgeo bych bral jako top aplikaci u konkurenčního androidu, i když teda načítání keší trvá století
co vím tak kod k cgeu je free
1. zobrazit keše- to máš ok
2. uložit keš- zde možná import gpx, každopádně s uložením by měla souviset i aktualizace bez ztráty vlastních waypointů
3. navigace, to máš zvládlé ok vč offline, ale chybí ty waypointy, tím pádem se nedají lovit multiny ani mysterky, možná zkusit promítání final bodu se zadanim azimutu, to je dost častý úkol u multin.
4. Logování- samozřejmě i s trackables- dropped, visited...
Tyhle 4 body jsou základ... To se mi to mluví, když neumím programovat, co
Jinak mrkni se, pokud mas moznost na cgeo a locus a klidne se inspiruj, hlavne cgeo bych bral jako top aplikaci u konkurenčního androidu, i když teda načítání keší trvá století
-
steelspace
- smartmaniak

Na waypointech pracuju, to je asi základ. Jinak c:geo znám, dokonce i původního autora Radovana Pašku.
Sám nejsem žádný hardcore kačer, takže jsem rád za každou připomínku.
(BTW c:geo je pomalé, protože obchází oficiální API a načítá vše ze stránek, kde je spousta balastu, který se stejně zahodí).
Sám nejsem žádný hardcore kačer, takže jsem rád za každou připomínku.
(BTW c:geo je pomalé, protože obchází oficiální API a načítá vše ze stránek, kde je spousta balastu, který se stejně zahodí).